Φωτογραφία ΚΥΠΕ

Επιβεβαιώνει η αστυνομία ότι εκκενώθηκε ο σταθμός Όξφορντ Σέρκους: Προτρέπει τους πολίτες να μεταβούν εντός κτηρίων

Βρετανία: Εκκενώθηκε ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους στο Λονδίνο (2) 24/11/2017 19:18 ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters- AFP Λονδίνο, Βρετανία 114 Greek

Αριθμός Είδησης: 18764108

Ο σταθμός του μετρό Όξφορντ Σέρκους, στο κεντρικό Λονδίνο, εκκενώθηκε και ένοπλοι αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή, μετέδωσαν τα πρακτορεία ειδήσεων Reuters και AFP.

H βρετανική αστυνομία μεταφορών επιβεβαίωσε ότι στελέχη της έχουν σπεύσει στον σταθμό, ανταποκρινόμενα σε ένα «περιστατικό». «Αυτή τη στιγμή ο σταθμός είναι κλειστός, παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή» ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς μετέδωσε ότι η περιοχή περιμετρικά του σταθμού έχει αποκλειστεί. Πυροσβεστικά κατευθύνονται στο σημείο.

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία διαχείρισης των μεταφορών, Transport for London, οι συρμοί διέρχονται αλλά δεν σταματούν στον σταθμό εξαιτίας ενός περιστατικού που δεν έχει διευκρινιστεί.

Οι αστυνομικοί συστήνουν στους πολίτες που κινούνται στην Όξφορντ Στριτ να πάνε σε ένα κτίριο.

Be the first to comment on "Επιβεβαιώνει η αστυνομία ότι εκκενώθηκε ο σταθμός Όξφορντ Σέρκους: Προτρέπει τους πολίτες να μεταβούν εντός κτηρίων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*