Μνήμη Παύλου Φύσσα: Οκτώ προσαγωγές για τα επεισόδια κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής




Σε προσαγωγές οκτώ ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που έγιναν έπειτα από την ολοκλήρωση της πορείας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, κάποιες από τις προσαγωγές πρόκειται να μετατραπούν σε συλλήψεις.

Σημειώνεται ότι νεαροί κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ προς τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που είχαν κάνει φραγμό στο ύψος της οδού Τρικάλων και Μεσογείων, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ενώ έβαλαν φωτιά σε δύο αυτοκίνητα και προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ τράπεζας.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης αντιφασιστικής πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, ομάδα νεαρών κουκουλοφόρων ενώ κατέβαινε τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, πέταξε τρεις βόμβες μολότοφ κοντά στο ύψος του μετρό Αμπελοκήπων.

Η Αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ σημειώνεται ότι έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: