Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων κ. Κυριάκος Παπαστυλιανού συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο. Παραβρέθηκε και ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου, Πρέσβης Βασίλης Φιλίππου (αριστερά).

Συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο

Η επικείμενη επίσκεψη του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Καρπασίας Χριστόφορου και του Δημάρχου της κατεχόμενης Γιαλούσας κ. Παναγιώτη Χατζηπαντελή συζητήθηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων κ. Κυριάκου Παπαστυλιανού και του Γενικού Προξένου της Κύπρου, Πρέσβη Βασίλη Φιλίππου με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Έδρα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στο Μανχάταν την Τετάρτη 26 Απρίλιου 2017.

Ο Επίσκοπος Χριστόφορος, θα βρίσκεται στις ΗΠΑ στα τέλη Μαϊου, και θα επισκεφτεί την Νέα Υόρκη και την Αννάπολις του Μaryland, όπου θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει για την καταστροφή που έχουν υποστεί οι Ελληνορθόδοξες Εκκλησίες στα κατεχόμενα μετά την Τουρκική Εισβολή του 1974.

Οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώνονται από την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων και το Κυπριακό Προξενείο υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

Επίσης από τις 6-8 Ιουνίου θα συμμετάσχουν στο Συνέδριο της ΠΣΕΚΑ στην Washington, DC.

Περισσότερες πληροφορίες για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις αλλά και το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης του Θεοφιλεστάτου και του Δημάρχου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Be the first to comment on "Συνάντηση του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ.κ. Δημήτριο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*