“Να μη λέει σαχλαμάρες ο δήμαρχος Βρυξελλών”: Προκλητικός όπως πάντα ο Ερντογάν




Τη δουλειά του να κοιτάει ο δήμαρχος Βρυξελλών και να μην λέει σαχλαμάρες, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν καλώντας τον να σκεφτεί καλύτερα πώς θα καθαρίσει τους δρόμους των Βρυξελλών.

Ο κ. Ερντογάν σχολίαζε δήλωση του Δημάρχου Βρυξελλών ότι δεν θα επιτρέψει καμία συνάθροιση υπέρ του Τούρκου Προέδρου στην πρωτεύουσα του Βελγίου, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Ερντογάν θα φτάσει 12 ώρες πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και οι Τούρκοι πολίτες στις Βρυξέλλες του ετοιμάζουν φιέστα υποδοχής.

Αναχωρώντας για την Κίνα, ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι ο δήμαρχος των Βρυξελλών δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ, ούτε και είναι κάποιος που μπορεί να μιλάει εκ μέρους του ΝΑΤΟ.

“Να κοιτάξει τη δουλειά του. Ας σκεφτεί καλύτερα πώς θα καθαρίσει τους δρόμους των Βρυξελλών. Ας αφήσει τους αρμόδιους του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες να μιλάνε για αυτές τις υποθέσεις. Εγώ δεν πάω να επισκεφτώ το δημαρχείο των Βρυξελλών, ούτε να δω πολιτικούς του Βελγίου. Εγώ πηγαίνω στη σύνοδο του ΝΑΤΟ. Αν έχει τα κότσια να πει ‘εγώ δεν βάζω τον Ερντογάν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ’, ας το κάνει. Εγώ σε σύνοδο πηγαίνω, όχι σε σαχλαμάρες. Μη λες σαχλαμάρες γι αυτά. Το ΝΑΤΟ άλλωστε γιατί υπάρχει; Αν δεν συμμετάσχει το ΝΑΤΟ στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, τότε γιατί υπάρχει; Όλα αυτά θα τα αναφέρουμε”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου – Τουρκία/Κωνσταντινούπολη 12/05/2017 12:30

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: