Στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League: Θα εκτεθεί σε πλατεία Κοτζιά και Νέα Φιλαδέλφεια και οι φίλαθλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του

Tο τρόπαιο του Europa Conference League στην πλατεία Κοτζιά. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ/STR




Ο Ολυμπιακός ζει ιστορικές στιγμές καθώς προκρίθηκε στον τελικό του Conference League, χάρη στις δύο νίκες που πέτυχε κόντρα στην Άστον Βίλα και έγινε η δεύτερη ομάδα που προκρίνεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά τον Παναθηναϊκό που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών τη σεζόν 1970/71, όταν ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο Γουέμπλεϊ.

Μια μέρα μετά τη ρεβάνς των ερυθρολεύκων με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, ήρθε στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League.

Την κούπα υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, στο δημαρχείο και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Πλατεία Κοτζιά, όπου τέθηκε στη διάθεση του κοινού για να φωτογραφηθεί.

Την επόμενη μέρα θα πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στην πλατεία του αετού.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

Το Κύπελλο θα εκτεθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου 09:00-20:00 στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα και το Σάββατο 11 Μαΐου 10:00-20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια έξω από το γήπεδο και συγκεκριμένα στον αετό.

Τις δύο αυτές ημέρες οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τρόπαιο από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτό.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

“Κάηκε” το Καραϊσκάκης… Εντυπωσιακή νίκη και πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League (video): “Θρύλος της Ευρώπης” με δύο γκολ του Γιουσέφ Ελ Κααμπί

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: