Μάγεψε ο φοβερός Σωκράτης Μάλαμας στην συναυλία του ΚΕΠ στο Μανχάταν (video)




Στην κατάμεστη αίθουσα του  «Symphony Center» στο Μανχάτταν ο Σωκράτης Μάλαμας μάγεψε με την ερμηνεία του στη συναυλία που διοργάνωσε το ΚΕΠ . Στα τραγούδια του τον συνόδευσε η εξαιρετική Λαμπρινή Καρακώστα.

Τον Σωκράτη Μάλαμα πλαισίωσαν και οι Γιάννης Παπατριανταφύλλου (μπάσο), Νίκος Μαγνήσαλης (τύμπανα), Φώτης Σιώτας (βιολί, βιόλα) και Κυριάκος Ταπάκης. Στην ηχοληψία ήταν ο Τίτος Καργιωτάκης και στην επιμέλεια σκηνής ο Δημήτρης Κατέβας.

 

Όπως έγραψε ο Χριστόδουλος Αθανασάτος στον Εθνικό Κήρυκαστιγμές γεμάτες κέφι, αλλά και νοσταλγία, βίωσαν οι εκατοντάδες ομογενείς που έδωσαν το «παρών» στο «Symphony Center» του Μανχάταν για τη συναυλία του δημοφιλούς τραγουδοποιού, Σωκράτη Μάλαμα, και της νεαρής ερμηνεύτριας, Λαμπρινής Καρακώστα, οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα, στη μουσική εκδήλωση για τα 42 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού.

Παρουσία περίπου 1.000 ομογενών, που αψήφησαν τις -ασυνήθιστα κακές για την εποχή- καιρικές συνθήκες, ο Σωκράτης Μάλαμας ξεδίπλωσε επί σκηνής ένα προσεγμένο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο, σε πολλές περιπτώσεις, παρέσυρε τους ακροατές σε τραγούδι ή ακόμη και χορό που θύμισε… Ελλάδα, με τη συναυλία να ολοκληρώνεται λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: