Ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης λερώνει με την παρουσία του την τελετή για τους ήρωες της ΕΛΔΥΚ. Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Δεν μπορεί… Όταν με βρίζει ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης κάτι καλό έχω κάνει στη ζωή μου…

Ο ναζί βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”, Ηλίας Κασιδιάρης, έβγαλε εμετό πάλι για μένα, επειδή έλαβα θέση για την ανάρμοστη παρουσία του στην υποδοχή των λειψάνων των 17 Ηρώων Ελδυκάριων που δολοφονήθηκαν από τις ορδές του Αττίλα, στην πατρίδα μου, την Κύπρο.

Πήγε στην τελετή απρόσκλητος και ΛΕΡΩΣΕ με την παρουσία του την μνήμη των ηρώων. Τα παλλικάρια της ΕΛΔΥΚ, δεν ήταν θύματα μόνο της κατοχικής δύναμης Τουρκίας. Ήταν θύματα και της προδοτικής χούντας, την οποία υποστηρίζει ο κ. Κασιδιάρης και η ναζιστική οργάνωση που εκπροσωπεί. Η δικτατορία πρόδωσε την Κύπρο, και συνεργάστηκε με τους εχθρούς της Ελλάδας, για την τουρκική εισβολή, στις 20 Ιουλίου 1974. Τα ντοκουμέντα είναι αδιάψευστα, και η ευθύνη των στρατιωτικών που υπηρέτησαν τη χούντα τεράστια.

Η διαμαρτυρία μου για την παρουσία του, από τη στιγμή που υποστηρίζει την προδοτική χούντα, είναι καθ’ όλα νόμιμη και ορθή.

Ο κ. Κασιδιάρης και η ναζιστική οργάνωση που εκπροσωπεί, με χαρακτηρίζουν “Voice of America”. Δεν έχω ανάγκη να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για την έωλη κατηγορία. Άλλωστε οποιαδήποτε κατηγορία προέρχεται από τους οπαδούς των ναζί, είναι ΠΑΡΑΣΗΜΟ.

Ναι, θα συνεχίσω να είμαι απέναντί τους, διότι είναι οπαδοί των μιασμάτων που κατέστρεψαν την πατρίδα μου. Συνεργάστηκαν με τους Τούρκους και την “κακή Αμερική”, που εκπροσωπούσε τότε ο Χένρι Κίσιγκερ. Αυτοί ευθύνονται για την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή. Όλα τα υπόλοιπα, και η δήθεν υποστήριξη τους στις δικές μας αρχές για Ελεύθερη Κύπρο, γίνονται για λόγους που ο καθένας πρέπει να γνωρίζει και ειδικά οι παραπλανημένοι οπαδοί τους.

Εκμεταλλεύθηκαν πολιτικές των κομμάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο, που φοβούνται οτιδήποτε έχει σχέση με τη λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ, και μας έκλεψαν τον πατριωτισμό. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι πατριώτες. Είναι εκπρόσωποι του πιο άρρωστου και βίαιου και κακού εθνικισμού. Γι’ αυτό και είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία. Οι οπαδοί τους δεν έχουν πλέον δικαιολογίες. ‘Εχουν ευθύνη και οι ίδιοι για ότι συμβεί απ’ εδώ και πέρα…

ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:
ΚΚΕ: «Καταγγέλλουμε την προκλητική παρουσία της Χρυσής Αυγής» – Μ. Ιγνατίου (“The voice of America”): Ποιος ανόητος κάλεσε την Χ.Α. στην τελετή;
Επειδή και η σημερινή παρουσία μας προκάλεσε λύσσα στο άθλιο πολιτικό κατεστημένο –  και ο κάθε πικραμένος εξέδωσε ανακοινώσεις καταδίκης (από ΚΚΕ μέχρι M.Ignatiou) – θα κλείσω με τις εξής διευκρινίσεις:
1) Ως μέλη της επιτροπής Άμυνας της βουλής δε χρειαζόμαστε ιδιαίτερη πρόσκληση για να δώσουμε το παρόν σε τελετές σαν την σημερινή
2) Η βουλή και ο γιωτάς υπουργός με τις «πουλάδες» – λειτουργώντας για μία ακόμη φορά παράνομα και αντισυνταγματικά – δεν έστειλαν για μία ακόμη φορά καμία πρόσκληση στην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής
3) Οι Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργώντας νόμιμα και θεσμικά μας υποδέχθηκαν κανονικά στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας
4) Ο μπολσεβίκος βουλευτής του ΚΚΕ αποχώρησε αμέσως μόλις αντελήφθη την παρουσία μας. Επικροτούμε την πράξη του! Οι κομμουνιστές, που πολέμησαν με λύσσα τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, είναι ανεπιθύμητοι σε όλες τις τελετές μνήμης Ελλήνων Πολεμιστών.

6 Comments on "Δεν μπορεί… Όταν με βρίζει ο ναζί Ηλίας Κασιδιάρης κάτι καλό έχω κάνει στη ζωή μου…"

 1. Και οι λιγες γραμμες,πολυ ειναι για αυτους.

 2. Απολλόδωρος | June 1, 2017 at 9:32 AM | Reply

  κουμπάρε Μιχάλη έχεις απόλυτο δίκιο και εύχομαι να καταλάβουν επιτέλους οι Έλληνες και να στείλουν αυτά τα μειάσματα εκεί που ανήκουν και να μην τους επιτρέψει να ξαναμπούν στην βουλή που έτσι κι αλλοιώς πλην ασχημιών δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα!!!!!!

 3. Εχεις δικιο κυριε Ιγνατιου, ολα τα δεινα η Χ.Α. τα εχει φερει.παρακαλω κι’εγω να εξαφανιστει, για να….σωθουμε

 4. Μήτσιας Ευστάθιος | June 3, 2017 at 2:22 AM | Reply

  Εγώ είμαι ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής . Προσέξτε , είπα ψηφοφόρος και όχι οπαδός . Αυτό από μόνο του πρέπει να είναι κάποιο είδος συναγερμού για όλους τους δημοσιογράφους – σχολιαστές – διαμορφωτές της κοινής γνώμης . Αποφάσισα να ψηφίσω το εν λόγω κόμμα , όπως και πολύ άλλοι φαντάζομαι , από καθαρή αντίδραση στα ψέμματα και στην κοροϊδία καθώς και στην χειραγώγηση που έχω υποστεί από όλα τα κόμματα αυτού που αυτάρεσκα αποκαλείται ”συνταγματικό τόξο”. Περίμενα να ηχήσει ένα καμπανάκι και στα αυτιά των στελεχών αυτών των κομμάτων με την ακραία στροφή πολλών ψηφοφόρων . Δεν έγινε τίποτε απλώς άρχισαν οι ύβρεις και οι προσβολές από κόμματα και ΜΜΕ . Κανένας δεν ασχολήθηκε σοβαρά με αυτήν την συμπεριφορά μερίδας της ελληνικής κοινωνίας , απλώς μας κατέταξαν συλλήβδην στην κατηγορία του φασίστα ,επιδεικνύοντας οι ίδιοι φασιστική συμπεριφορά και ”τσουβαλιάζοντας” άκριτα πολλούς Έλληνες πολίτες . Η μετεξέλιξη του κόμματος της Χρυσής Αυγής σε εθνικιστικό κόμμα όπως και έχει γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες , εγώ την θεωρώ δεδομένη και φυσιολογική εξέλιξη από ένα σημείο και μετά . Αυτό που δεν θεωρώ σίγουρο , είναι η αυτοκριτική από τα κόμματα , τα οποία οδήγησαν με την πρακτική τους εμένα και άλλους σε αυτήν την επιλογή , κάτι που κρίνω , όμως , ότι δεν θα λάβει χώρα γιατί είναι πολύ ευχαριστημένα να αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους ως πρόβατα και δυστυχώς και οι ψηφοφόροι αντιμετωπίζουν εαυτούς ως απλούς πελάτες . Αυτά τα λίγα λόγια για ένα θέμα φλέγον και σοβαρότατο , χωρίς φωνές και ύβρεις . Καλοδεχούμενη , είναι αυτονόητο , κάθε κριτική αρκεί να είναι σοβαρή και εμπεριστατωμένη . Ευχαριστώ για την φιλοξενία .

 5. Χωρίς να είμαι ούτε οπαδός ούτε ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής -γιατί αν δεν είναι τώρα και “πολύ” φασίστες εν δυνάμει και με τον καιρό μπορεί να γίνουν-, η δήλωση του κ. Κασιδιάρη, αν πρέπει να κρίνω ορθολογιστικά και αντικειμενικά, δεν έχει τίποτε το μεπτό και ειναι με επιχειρήματα που βάζει τους “άλλους” στη θέση τους. Ίσα ισα που δείχνει οτι έχει δίκιο να καταδικάζει την “φασιστική” συμπεριφορά των υπόλοιπων “παρατρεχάμενων” που θεωρούν τους ευατούς των λιγότερο υπόλογους ή λιγότερο ντροπή να παραβρίσκονται σε τέτοιου είδους τελετές.

  Κύριοι. Όσο βάζεται “ταμπέλες” σε κομματα που υπάρχουν στην βουλή, και όσο κάποια κόμματα πολεμούνται απο τα υπόλοιπα που “χαντάκωσαν” την Ελλάδα τόσο θα τους δικαιώνεται και θα τους κάνετε ισχυρότερους. Με το να τους αφαιρείται το δικαίωμα να έχουν πολιτικό λόγο και πολιτική παρουσία ισάξια και ισοδύναμη των υπόλοιπων κομμάτων όχι μόνο δείχνεται πόσο “φασίστες” είστε και εσείς οι υπόλοιποι…αλλά τους δικαιώνεται εν τέλει να πράξουν και αυτοί αναλόγως αν ποτέ αναλάβουν τα ηνία. Και επαναλαμβάνω: οχι μόνο δεν είμαι χρυσή αυγή αλλά εύχομαι και να μην ξαναβγουν ποτέ στο προσκήνιο γιατί είναι δημιούργημα νοσηρών καταστάσεων. Όταν όμως βλέπω να πολεμούνται απο όλα τα άλλα κόμματα και δη τα συστημικά, τόσο θα αναλαμβάνω το ρολο του δικηγόρου του διαβόλου. Και οσο δεν βλέπω λογική και επιχειρήματα που να αντιτάσσονται ορθά εναντίον τους αλλά μόνο “συνθήματα”, “ταμπέλες”, γιουχαΐσματα και άνισης μεταχείρισης θα είμαι έτοιμος να τους υπερασπιστώ γιατι θα έχουν το δίκιο με το μέρος τους.

  Η αδιαφορία είναι το καλύτερο που έχετε να κάνετε απέναντί τους. Όσο τους πολεμάτε τόσο πιο κοντά στο προσκήνιο θα τους φέρνετε και τόσο πιο πολλοι θα “δικαιώνονται” στα μάτια ολοένα και περισσότερων.

 6. timoleon,δεν σου βρίσκω άδικο,αλλά είναι ντροπή να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι μέσα στη βουλή

Leave a comment

Your email address will not be published.


*