Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος της EGYPTAIR: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες εντοπισμού της πτήσης MS804 των αιγυπτιακών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ ενώ πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο. Το στίγμα του αεροπλάνου εξαφανίστηκε ενώ πετούσε εντός του αιγυπτιακού εναέριου χώρου, ενώ πρόκειται για αεροσκάφος A320.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αιγύπτου EgyptAir ανακοίνωσε ότι στο αεροσκάφος που εξαφανίστηκε επέβαιναν 69 επιβάτες και πλήρωμα, ενώ αυτό πετούσε από το Παρίσι προς το Κάιρο. Το στίγμα του αεροσκάφους εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, ενώ αυτό πετούσε πάνω από τη Μεσόγειο.

“Επίσημη πηγή της EgyptAir δήλωσε ότι η πτήση MS804 που αναχώρησε από το Παρίσι χθες το βράδυ λίγο μετά τις 23:00 τοπική ώρα με προορισμό το Κάιρο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ,” ανέφερε η εταιρία σε ανάρτησή της, στο Twitter.

Σε άλλες αναρτήσεις στο Twitter, η εταιρία γνωστοποίησε ότι το αεροσκάφος πετούσε στα 37.000, πόδια ενώ εξαφανίστηκε αμέσως μετά την είσοδο του στον εθνικό εναέριο χώρο της Αιγύπτου.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 59 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα. Σύμφωνα με το flightradar24.com, το αεροσκάφος ήταν Airbus Α320.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: Η αεροπορική εταιρεία της Αιγύπτου EGYPTAIR ανακοίνωσε ότι αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από το Παρίσι στο Κάιρο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Το αεροπλάνο χάθηκε στις 2:45 το πρωί τοπική ώρα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ενημερωμένη πηγή της εταιρείας δήλωσε ότι η πτήση MS804 που αναχώρησε από το Παρίσι στις 23:09 τοπική ώρα, με κατεύθυνση το Κάιρο χάθηκε από τα ραντάρ.

Το αεροπλάνο, ένα Μπόινγκ 737-800, μετέφερε 59 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος. Για να φτάσει στο Κάιρο θα πετούσε πάνω από την Ιταλία, την Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες χάθηκε λίγο μετά την έξοδό του από τον εναέριο χώρο της Ελλάδας.

Η επαφή με την πτήση χάθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα (ώρα Αιγύπτου) ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν στα 37.000 πόδια και 80 μίλια πριν την είσοδο του αεροσκάφους στον Αιγυπτιακό εναέριο χώρο. Το αεροσκάφος βρισκόταν στα 37.000 πόδια και 80 μίλια πριν την είσοδο του αεροσκάφους στον Αιγυπτιακό εναέριο χώρο.

Η ανακοίνωση στα αγγλικά: An informed source at EGYPTAIR stated that Flight no MS804, which departed Paris at 23:09 (CEST), heading to Cairo has disappeared from radar.

Αγνοείται αεροπλάνο της EGYPTAIR που εκτελούσε τη πτήση Παρίσι-Κάιρο. Φωτογραφία EGYPTAIR
Αγνοείται αεροπλάνο της EGYPTAIR που εκτελούσε τη πτήση Παρίσι-Κάιρο. Φωτογραφία EGYPTAIR

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: