Ακρόαση από το Εθνικό Θέατρο για την καλοκαιρινή παραγωγή «Οιδίποδας Τύραννος»
‘Αντρες – βαθύφωνους – ηθοποιούς, ηλικίας 35 έως 50 ετών, καλεί σε ακρόαση το Εθνικό Θέατρο για την κάλυψη των αναγκών του χορού της καλοκαιρινής παραγωγής «Οιδίποδας Τύραννος» του Σοφοκλή που θα παρουσιαστεί στην Επίδαυρο σε συμπαραγωγή με το θέατρο Βαχτάνγκοφ της Μόσχας σε σκηνοθεσία Ρίμας Τούμινας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης κρατικής σκηνής, η επιλογή των ηθοποιών που θα κληθούν στην ακρόαση θα γίνει βάση βιογραφικού σημειώματος και θα συνεκτιμηθούν θετικά τα ακόλουθα: σπουδές στο τραγούδι, γνώση μουσικού οργάνου και ανάγνωση παρτιτούρας.

Όσοι κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα ποίημα και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Στην ακρόαση θα ζητηθεί επίσης η εκμάθηση και η ερμηνεία μιας σύντομης πρωτότυπης σύνθεσης, η οποία θα δοθεί επιτόπου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα βιογραφικά τους από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 20 Μαρτίου, ηλεκτρονικά στο email [email protected] με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση -ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ». Στο βιογραφικό θα πρέπει να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης και να συνοδεύεται από μία φωτογραφία.

Η ενημέρωση των υποψηφίων για την συμμετοχή τους ή όχι στην ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email μέχρι και την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν στην ακρόαση θα πρέπει να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία. Επίσης θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal