Την παραίτησή του θέτει στη διάθεση Τσίπρα ο Σγουρίδης: Μίλησε για παραπλάνηση των αγροτών




Ταράζει τα νερά η παραδοχή του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Παναγιώτη Σγουρίδη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες.

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό MAXIMUM 93,6 ο κ. Σγουρίδης ρωτήθηκε για το θέμα των αγροτών για να σημειώσει ότι “οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν”, αναφέρει το Mega.

“Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει να πούμε κάποια στιγμή την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο αν ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τους αγρότες ο κ. Σγουρίδης απάντησε: “Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…”.

O δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας αν “τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως ο Σαμαράς;”, με τον υφυπουργό να αναφέρει:

“Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. `Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα”.

Ο ίδιος όμως, για λόγους ευθιξίας, έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του πρωθυπουργού, αναφέρεται σε ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Όπως επισημαίνεται, ο πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: