Ο Φορτούνης οδήγησε τον Ολυμπιακό στην ισοφάριση του ρεκόρ του Μπούκοβι




Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε πολύ από τον Αστέρα Τρίπολης στα πρώτα 70 λεπτά στο άδειο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», αλλά από τη στιγμή που ο Φορτούνης άνοιξε το σκορ στο 73΄ από τα 11 μέτρα οι φιλοξενούμενοι κατέρρευσαν και δέχθηκαν άλλα δύο γκολ για το τελικό 3-1.

Το δεύτερο σημείωσε επίσης ο διεθνής μεσοεπιθετικός στο 80΄ και το τρίτο ο Ιντέγε στο 86΄, ενώ για την ομάδα της Τρίπολης μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γιάννου, που πήρε το ριμπάουντ ύστερα από την απόκρουση του Ρομπέρτο στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

Για την ομάδα του Πειραιά η σημερινή ήταν η 11η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή Σούπερ Λίγκα, επίτευγμα με το οποίο ισοφάρισε το ρεκόρ που διαρκούσε από την εποχή του Μάρτον Μπούκοβι και την αγωνιστική περίοδο 1966-1967.

Ολυμπιακός (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (46′ Φουστέρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (74′ Ντομίνγκες), Σεμπά, Ιντέγε.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας (71′ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Νίκο (66′ Φούντας), Λανθαρότε, Μάσα (81′ Γιάννου), Παπαδόπουλος.

Γκολ: 73′ πεν. & 80′ Φορτούνης, 86′ Ιντέγε / 90+2′ Γιάννου

Κάρτες: 36′ Μαζουακού / 8′ Ιγκλέσιας, 26′ Λανθαρότε, 59′ Παντελιάδης, 65′ Σανκαρέ, 72′ Κουρμπέλης, 77′ Παπαδόπουλος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: