Επίθεση Θεοδωράκη κατά Παππά και Σκουρλέτη για τα περί διαπλοκής




Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα στους κ.κ. Νίκο Παππά και Πάνο Σκουρλέτη για σχέσεις με τη «διαπλοκή», εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Οι μεγάλοι διαπραγματευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τα media, ο κ. Σκουρλέτης, ο κ. Παππάς, έχουν εξασφαλίσει μια τεράστια προβολή του ΣΥΡΙΖΑ στα media» είπε ο κ Στ. Θεοδωράκης και συμπλήρωσε: «Όταν έγινε η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή […] υπήρχε μία εφημερίδα που τη “φωτογραφίζουν” ότι είναι στο πλευρό μας, που είχε εφτά σελίδες στον κ. Τσίπρα και για την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη έγραφε “ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέπτυξε τις συνήθεις απόψεις του”.

»Λοιπόν, επειδή είστε παλιοί δημοσιογράφοι, εγώ σας συνιστώ να ξεφυλλίσετε τις εφημερίδες αυτές που θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ διαπλοκή, να δείτε αν υπάρχει το Ποτάμι και σε ποια θέση είναι το Ποτάμι και σε ποια θέση όχι είναι ο Τσίπρας, είναι τα στελέχη του Τσίπρα».

O επικεφαλής του Ποταμιού πρόσθεσε ακόμη: «Επειδή τα δρομολόγια του καθενός στην κοινωνία, στα γραφεία των εκδοτών, στα γραφεία των επιχειρηματιών, στα γραφεία των εργολάβων είναι συγκεκριμένα, θα παρακαλούσα κάποιους από την προεκλογική παρέα του ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν πολύ εάν θα ξαναεπιτεθούν στο Σταύρο Θεοδωράκη».

Αναφερόμενος στα ζητήματα διαπλοκής είπε: «Εμείς στο Ποτάμι είμαστε με τους περισσότερους, είμαστε με την κοινωνία, είμαστε με τον κόσμο της εργασίας. Δεν είμαστε με τις συντεχνίες και με τα συμφέροντα που κρατούν γονατισμένη τη χώρα. Αυτή είναι η διαφορά μας με τα άλλα κόμματα. Το πρώτο πράγμα ζητήσαμε στη Βουλή, ήταν να σπάσει το τρίγωνο της διαπλοκής πολιτικής-media- τραπεζών».

Υποστήριξε επίσης ότι «Τσίπρας και Μεϊμαράκης δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις τους. Δεν τολμούν να πουν στον κόσμο με ποιους θα κυβερνήσουν. Πάμε σε μια θολή εκλογική αναμέτρηση και δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα πίεσης χρόνου, αλλά είναι και θέμα αδυναμίας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: