Στην τελευταία τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον 20χρονο γιο της μίλησε στους αστυνομικούς του Ρεθύμνου η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, που κατέθεσε το βράδυ της Δευτέρας…

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA αναφέρουν, ότι δεν υπήρξε κανένα νέο στοιχείο σε ό,τι αφορά την ημίωρη τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γιο της μία μέρα πριν εξαφανιστεί και φέρεται να επανέλαβε στους αστυνομικούς ότι συζήτησαν για τα εισιτήρια που θα έκλεινε ο Βαγγέλης για το καρναβάλι του Ρεθύμνου. Μάλιστα φέρεται να είπε, ότι είχε ρωτήσει τον 20χρονο γιατί δεν βγήκε με φίλους του και κείνος απάντησε ότι είναι κουρασμένος.

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για να επιβεβαιωθεί ή όχι η εκτίμηση που υπάρχει ότι ο θάνατος του Βαγγέλη είναι αυτοκτονία.

Εν τω μεταξύ η Ασφάλεια των Ιωαννίνων συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις από συμφοιτητές του Βαγγέλη και σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους σπουδαστές, που σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες, φέρονται να είναι αυτοί που έκαναν τις επιθέσεις εναντίον του 20χρονου.

Την ίδια ώρα οι συμμαθητές του Βαγγέλη στο Λύκειο που πήγαινε στο Ρέθυμνο, τον αποχαιρετούν με μια συγκινητική επιστολή, με την οποία ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη και να πληρώσουν αυτοί που τον οδήγησαν στο θάνατο.

«Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ο Βαγγέλης, θα πρέπει να είχαν γίνει πολλά. Να μην άντεχε άλλο. Κι έτσι η παρέα μας έμεινε με έναν λιγότερο πολύ νωρίς, πολύ απότομα, πολύ άδικα. Μια απώλεια που θα μας σημαδεύει ανεξίτηλα για όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Ευχόμαστε ο Βαγγέλης να είναι το τελευταίο θύμα, ο επίλογος σε αυτήν την παράνοια. Αυτοκτόνησε; Τον ‘αυτοκτόνησαν’; Τον σκότωσαν; Δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε και ποια είναι αλήθεια. Σίγουρα όμως κάποιος τον έσπρωξε προς αυτόν τον δρόμο, κάποιος τον οδήγησε ως εκεί, αυτό το ξέρουμε», γράφουν.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: