Επίθεση Μαξίμου στο Σαμαρά: Υπόλογος για μνημονιακή καταστροφή, προσπάθησε να μας παγιδεύσει

Φωτογραφία ΕΘΝΟΣ/ΑΠΕ
Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά τον οποίο κατηγορεί ότι “είναι υπόλογος για την μνημονιακή καταστροφή και την προσπάθεια παγίδευσης της κυβέρνησης”, εξαπέλυσε η κυβέρνηση Τσίπρα.

Απαντώντας στην κριτική που άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός, για τις αποφάσεις του Eurogroup,η κυβέρνηση εξαπέλυσε επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του, τονίζοντας ότι «η Ελλάδα γύρισε σελίδα μέσα από μια σκληρή, δύσκολη, επίμονη και, ίσως, για πρώτη φορά αληθινή διαπραγμάτευση».

Ο κ. Σαμαράς, προσθέτουν κυβερνητικές πηγές, «είναι υπόλογος για τη μνημονιακή καταστροφή και για την προσπάθεια παγίδευσης της νέας ελληνικής κυβέρνησης. Επένδυσε το πολιτικό του μέλλον στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης. Και απέτυχε».

Σύμφωνα με την κυβέρνηση «οι δυνάμεις του μνημονίου δεν μπορούν να κατανοήσουν πως μία κυβέρνηση υλοποιεί τα όσα έλεγε προεκλογικά, πως απέναντι στο φόβο και τη δουλικότητα αντιπαραβάλει την ελπίδα και την ενότητα, πως μπορεί να κυβερνήσει, χωρίς να σκύβει το κεφάλι».

«Η διαπραγμάτευση δεν τελείωσε, θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, όσο η κοινωνία είναι δίπλα μας», τονίζουν οι κυβερνητικοί κύκλοι και σημειώνουν ότι «οι πολίτες γνωρίζουν ποιος τους λέει την αλήθεια, ποιος εργάζεται για την κοινωνική σωτηρία, ποιοί του έδιναν ψεύτικες υποσχέσεις την ίδια ώρα που «κυβερνούσαν» μέσα από μέιλ και τηλεφωνικές εντολές».

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: