Η Χρυσή Αυγή είναι κίνδυνος και όνειδος για την Ελλάδα




Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Ο κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο πολυπράγμων αυτός κομματικός αστέρας της χώρας, που έστησε με τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη αυτό το βρώμικο παιγνίδι εναντίον της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι συνομιλούσε με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής «για το καλό της παράταξης και της χώρας».

Η δικαιολογία του είναι έωλη, εξωφρενική και απαράδεκτη. Διότι εάν ο κύριος αυτός, που αντιπροσώπευε και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας ως ένας εκ των παλαιοτέρων συνεργατών και φίλων του, εισήλθε σε διαπραγματεύσεις με τους Ελληνες ναζί για οποιονδήποτε λόγο και στόχο, έχουμε τεράστιο πρόβλημα σαν χώρα, σαν κοινωνία και σαν η αρχαιότερη Δημοκρατία.

            Ο κ. Μπαλτάκος, δηλωμένος «αντικομμουνιστής» σε μία εποχή όπου ούτε κομμουνισμός υπάρχει, ούτε κινδυνεύει κανείς από το σοβιετικό έκτρωμα, προκάλεσε τεράστια ζημία όχι μόνο στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό της και το δημοκρατικό πολίτευμα, αλλά και σε όσους από εμάς πιστεύουμε ότι η Χρυσή Αυγή είναι άκρως επικίνδυνη οργάνωση και ότι βρίσκεται στο στάδιο της τελικής προετοιμασίας για να αιματοκυλίσει τον τόπο. Τα στελέχη της «ξερνούν» μίσος για όσους αντιστέκονται και οι οποίοι έχουν από πολύ καιρό προειδοποιήσει για τα σχέδια των Χρυσαυγιτών εναντίον της Δημοκρατίας και του πολιτεύματος.

Εχοντας προσωπική άποψη για την κτηνώδη συμπεριφορά της ηγεσίας και των υποστηρικτών της Χ.Α., δεν έχω την παραμικρή αμφιφολία, ότι όσα ακούμε και διαβάζουμε για τη ναζιστική συμμορία είναι η αλήθεια. Πρόκειται για ένα συνοθύλευμα χουντικών ή συγγενών τους, φανατικών οπαδών της δικτατορίας, την οποία αγωνίζονται και παλεύουν για να την αναβιώσουν. Τους ακολούθησαν, δυστυχώς, πολλοί ακροδεξιοί νοικοκυραίοι, που ψήφιζαν τη Νέα Δημοκρατία στην πλειονότητά τους, απλώς για να τιμωρήσουν το κόμμα τους και τον αρχηγό τους, καθώς νοιώθουν ότι τους αποκοίμισαν και τους επέβαλαν μέτρα τα οποία κατέστρεψαν τις ζωές τους, τον οικογενειακό ιστό του ελληνικού λαού.

Η ναζιστική Χρυσή Αυγή δεν θα διαλυθεί με τις μεθόδους του κ. Μπαλτάκου. Θα εξαφανιστεί και αυτή και θα διαλυθούν και οι υπόλοιποι ακραίοι σχηματισμοί, μόνο με τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των Ελλήνων, και με το ξεπέρασμα της κρίσης, για την οποία βεβαίως ευθύνονται οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Αυτή την ερμαφρόδιτη κατάσταση εκμεταλλεύονται οι νεοναζί της Χ.Α. Οχι, δεν πρέπει να επικρατήσουν και ναι, πρέπει να παραμείνουν στη φυλακή, διότι αποτελούν κίνδυνο και όνειδος για την Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο Εθνος την Κυριακή 5 Απριλίου 2014 – www.ethnos.gr

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: