Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Γεωργία Ψαρρά μέσα σε βαρύτατο πένθος: Τελέστηκε η κηδεία της δημοσιογράφου, που έδωσε μία άνιση μάχη με τον καρκίνο… (video)

Τελέστηκε η κηδεία της δημοσιογράφου Γεωργίας Ψαριά. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Σε βαρύ πένθος τελέστηκε το μεσημέρι η κηδεία της δημοσιογράφου του ΡΙΚ, Γεωργίας Ψαριά, η οποία απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη σε ηλικία 48 ετών, νικημένη από τον καρκίνο. Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια, οι συνάδελφοι και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον Επίσκοπο Μεσαορίας Γρηγόριο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό, στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου, του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Βίκτωρα Παπαδόπουλου, της Υφυπουργού Πρόνοιας Μαριλένας Ευαγγέλου, άλλων επίσημων και πλήθος κόσμου.

Στον επικήδειο ο διευθυντής Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ, Γιάννης Νικολάου, εξήρε το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό της Γεωργίας και φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στην απώλεια της, η οποία συγκλόνισε τους συναδέλφους της. Συγκίνηση προκάλεσαν επίσης οι επικήδειοι της φίλης και της αδελφής της εκλιπούσας.

Με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Γεωργίας Ψαριά αποχαιρέτησαν τη μάχιμη δημοσιογράφο και την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, στο κοιμητήριο της Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας.

Το χαμόγελο και ο δυναμισμός της Γεωργίας έμμελε να σβήσει νωρίς, στα 49 της χρόνια, μετά από μάχη με τον καρκίνο, ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι έκτοτε πάλευε μαζί της, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής μέχρι την τελευταία στιγμή.

Με δάκρυα στα μάτια, η οικογένεια, οι συνάδελφοι και οι φίλοι της την αποχαιρέτησαν. Συγκίνηση προκάλεσαν επίσης οι επικήδειοι της φίλης και της αδελφής της εκλιπούσας.

«Είναι άδικο Γεωργία μου γιατί έφυγες από εδώ, ναι διαγνώστηκες και πάλεψες με δυσκολίες που σου έστειλε ο πλάστης μου. Αλλά λύγισες Γεωργία μου αλλά είχες το χάδι της μαμάς και ξανασηκωνόσουν», είπε οικείο πρόσωπο της εκλιπούσας.

«Θυμό και οργή γιατί είχαμε ακόμα πολλά να πούμε και να μοιραστούμε μαζί», ανέφερε άλλο άτομο.

Στο πλευρό της, για το τελευταίο αντίο ολόκληρη η οικογένεια του ΡΙΚ.

«Δεν αποδέχτηκα ποτέ ότι θα φτάναμε σήμερα εδώ.. Εσύ η ίδια η δική σου αισοδοξίας και μαχητικότητα», είπε με θλίψη ο Γιαννάκης Νικολάου, Διευθυντής Ειδήσεων του ΡΙΚ.

Ο επίλογος γράφτηκε στο κοιμητήριο της Παναγίας Σφαλαγγιώτισσας.

Η Γεωργία Ψαριά ξεκίνησε την πορεία της στη δημοσιογραφία από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Αμμόχωστος», εργάστηκε επί σειρά ετών στην εφημερίδα «Πολίτης», ενώ το 2018 άρχισε να εργάζεται στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

ΚΥΠΕ/ΜΚΩ/ΗΦ
Λεμεσός, Κύπρος

Για ανεξαρτησία και πολυφωνία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης: Σε ισχύ οι νέοι κανόνες της Ε.Ε., αφορούν και την Ελλάδα και την Κύπρο…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: