Νεκρός ο όμηρος που εμφανίστηκε σε βίντεο: «Σκοτώθηκε από Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή πριν από ένα μήνα» ισχυρίζεται η Χαμάς [βίντεο]

Ο Ισραηλινός όμηρος Ναντάβ Πόπλεγουελ το θάνατο του οποίου ανακοίνωσε η Χαμάς λίες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με μήνυμά του προς τους πολίτες του Ισραήλ. Photo via Glomex




Η ένοπλη πτέρυγα της Χαμάς ανέφερε σε μία σημερινή ανακοίνωσή της ότι ο Ισραηλινός όμηρος Ναντάβ Πόπλεγουελ πέθανε από τραύματα που προκλήθηκαν από μία αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ, πριν από έναν και πλέον μήνα.

Η τραγική επιβεβαίωση του θανάτου του ήρθε λίγες ώρες μετά από τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο έντεκα δευτερολέπτων στο οποίο ο 51χρονος Ισραηλινός έλεγε σε μήνυμα του ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου λέει ψέματα προς τους πολίτες.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα ολοκληρωνόταν με ένα ερωτηματικό, αφήνοντας υπονοούμενα για την τραγική τύχη του ομήρου τα οποία επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα με νέα ανακοίνωση της Χαμάς.




Συνεχίζονται οι επιθέσεις στη Ράφα

Στο μεταξύ, το Ισραήλ κάλεσε σήμερα τους Παλαιστίνιους σε περισσότερες συνοικίες της πόλης Ράφα που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Γάζας να τις εκκενώσουν και να κατευθυνθούν στη «διευρυμένη ανθρωπιστική περιοχή» στο αλ Μαουάσι, ενισχύοντας τις ενδείξεις ότι ο στρατός προετοιμάζεται για την υλοποίηση των επιχειρησιακών σχεδίων μιας χερσαίας επίθεσης στη Ράφα.




Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γάζα, Παλαιστίνη

Νέο βίντεο της Χαμάς που χρησιμοποιεί Ισραηλινό όμηρο για να στείλει μήνυμα: «Η κυβέρνηση σας λέει ψέματα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: