Βελτιώθηκε η εικόνα της φωτιάς κοντά στην Παροικιά της Πάρου: Υπάρχουν διάσπαρτες εστίες * Πνέουν ισχυροί άνεμοι [videos]

Οι ισχυροί άνεμοι έσπρωχναν τις φλόγες προς σπίτια και βίλες της περιοχής της Παροικιάς, Screenshot via Glomex@ANT1 TV




Βελτιωμένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα σε χορτολιβαδική έκταση στην Πάρο επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς – Νάουσας.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική υπάρχουν διάσπαρτες εστίες, οι οποίες, ωστόσο, αντιμετωπίζονται από τις δυνάμεις.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 16.30 στην περιοχή Έλητας Πάρου σε χορτολιβαδική έκταση, κοντά σε κατοικίες, ενώ στην περιοχή πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμει ένα ελικόπτερο. Επιπλέον μεταβαίνουν ακτοπλοϊκώς από τη Νάξο 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα. Ακόμη, στο σημείο συνδράμουν και εθελοντές καθώς και υδροφόρες ΟΤΑ.

Νωρίτερα, μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Πυργάκι Παροικιάς προκειμένου να απομακρυνθούν προς Παραλία Παροικιάς, λόγω της φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση επί της επαρχιακής οδού Παροικιάς-Νάουσας.




Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Άνδρας σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο: Αποκλείστηκε αρχικά η εγκληματική ενέργεια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: