Άνδρας σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη πέφτοντας από τον Λευκό Πύργο: Αποκλείστηκε αρχικά η εγκληματική ενέργεια [video]

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας κατέληξε. Screenshot via [email protected]/




Άνδρας έπεσε από τον Λευκό Πύργο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις δύο μετά το μεσημέρι και οι συνθήκες της πτώσης ερευνώνται από την Αστυνομία.

Όσοι επισκέπτες ήταν στο μνημείο παρέμεναν εντός προκειμένου να τους ελέγξει η Αστυνομία. Πάνω στον άνδρα βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο.

Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό ότι ο άνδρας ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για 34χρονο (ημεδαπό), με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου. Από τα μέχρι στιγμής ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον άνδρα να πέφτει από τον Λευκό Πύργο. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας κατέληξε.

«Πρέπει να έσπασαν τα πάντα μέσα του. Ήταν επάνω, στον εξώστη του Λευκού Πύργου, χτύπησε πρώτα στο δέντρο και μετά έπεσε κάτω. Θεωρώ πολύ δύσκολο να πέσεις από εκεί αν δεν ήταν αυτοκτονία. Όταν έπεσε είδα ανθρώπους να κοιτάνε. Ακούστηκε μόνο ένας γδούπος, τίποτα άλλο και μετά μαζεύτηκε πολύς κόσμος», ανέφερε μεταξύ άλλων αυτόπτης μάρτυρας της.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/

 

Σκόνη από τη Σαχάρα στα χειρότερά της αύριο Τρίτη: Υποχωρεί από το μεσημέρι της Τετάρτης [χάρτης]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: