Την αποπομπή Κυριαζίδη (ΝΔ) ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το ομοφοβικό σχόλιο κατά Κασσελάκη: «Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του»

File Photo Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης στην Ολομέλεια της Βουλής 08 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Κυριαζίδη ζητά με ανακρίνωσή της η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βούλα Κεχαγιά. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το Μέγαρο Μαξίμου επτά ολόκληρες ώρες μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για το παραληρηματικό και χυδαίο σχόλιο του βουλευτή Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, δεν έχει αρθρώσει λέξη. Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να ολοκληρώσει τις βουτιές του στο Μαράθι και να τον αποπέμψει».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην στέλεχος της αστυνομίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, μιλώντας στις 8/4 σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Βορείου Ελλάδας, αναρωτήθηκε δημοσίως αν πρέπει να χρησιμοποιεί το αρσενικό ή το θηλυκό άρθρο ‘ο ή η’ όταν αναφέρεται στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην παρατήρηση της παρουσιάστριας της εκπομπής η οποία του ζήτησε να παραμείνει στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης κάθε ανθρώπου ανάλογα με τα θέλω του, ο βουλευτής είπε ότι συμφωνεί, σχολιάζοντας: «Οφείλουμε να σεβαζόμαστε…».

Τα λεγόμενα του βουλευτή Δράμας προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που σε ανακοίνωσή του ρωτά τον πρωθυπουργό και το κυβερνών κόμμα ποια στάση προτίθενται να κρατήσουν έναντι του Δημήτρη Κυριαζίδη, ζητώντας την αποπομπή του, και σχολιάζει: «Το ερώτημα προς τη ΝΔ και τον κύριο Μητσοτάκη είναι απλό: “Σεβάζονται” τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο.;».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, News247

«Ναι στην πολιτική αντιπαράθεση, όχι στην πόλωση»: Μήνυμα για συμμετοχή στις ευρωεκλογές από Θάνο Πλεύρη, Νίκο Παππά και Μιχάλη Κατρίνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: