The Tortured Poets Department: Έσπασε το ρεκόρ του Spotify για τις περισσότερες μεταδόσεις σε μια μέρα το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ

FILE PHOTO: Η Taylor Swift σε συναυλία της στην Αυστραλία τον Φεβρουάριο του 2024. EPA/JOEL CARRETT EDITORIAL USE ONLY, NO COMMERCIAL USE, NO PUBLICATION COVERS, AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Το νέο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ, «The Tortured Poets Department», έσπασε το ρεκόρ του Spotify με τις περισσότερες μεταδόσεις σε μια μέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της  πλατφόρμας .

Η Σουίφτ έγινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες ροές μέσα σε μια μέρα.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της κυκλοφόρησε χθες Παρασκευή, φέρνοντας τους Swifties σε όλο τον κόσμο σε φρενίτιδα.

Περιέχει 31 κομμάτια στα οποία η μεγάλη σταρ ανοίγει την καρδιά της και μοιάζει να εκτοξεύει τον θυμό της στους πρώην συντρόφους της.

Τα πρώτα 16 κομμάτια κυκλοφόρησαν όπως είχε προγραμματιστεί στις 5 π.μ. ώρα Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά μόλις λίγες ώρες αργότερα, κυκλοφόρησαν επιπλέον 15 κομμάτια.

Ο Σουίφτ είπε ότι το άλμπουμ είναι μια ανθολογία νέων έργων που αντανακλούσαν “γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιρολατρική στιγμή στο χρόνο – μια στιγμή που ήταν ταυτόχρονα συγκλονιστική και θλιβερή”.

Η Swift ανακοίνωσε την άφιξη του 11ου στούντιο άλμπουμ της ζωντανά στη σκηνή στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο.

Περιέχει κομμάτια όπως το So Long, London, το οποίο πιστεύεται ευρέως ότι αφορά τον πρώην σύντροφό της, τον Βρετανό ηθοποιό Τζο Άλγουϊν. H Σουίφτ, που  ήταν με τον Άλγουιν για έξι χρόνια και  είχε μετακομίσει στο Λονδίνο .

Ένα άλλο κομμάτι, το But Daddy I Love Him, πιστεύεται επίσης ότι πραγματεύεται τη συζήτηση που περιέβαλε το ποτέ επιβεβαιωμένο ειδύλλιο της Σουίφτ με τον τραγουδιστή Μάτι Χιλι, πέρυσι.

Ο δίσκος ακολουθεί το εξαιρετικά επιτυχημένο Midnights, το οποίο πούλησε 1,6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα του στις ΗΠΑ πριν από δύο χρόνια.

Περιείχε τα σινγκλ Anti-Hero, Bejeweled και Karma και κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς στα Grammy – κάνοντας την Σουίφτ το πρώτο άτομο που κέρδισε το βραβείο τέσσερις φορές.

 

Με πληροφορίες από BBC

Οι δίσκοι βινυλίου έχουν επιστρέψει δυναμικά στα ράφια των δισκοπωλείων της Κύπρου: Η νέα γενιά θέλει να γνωρίσει την μαγεία του αναλογικού ήχου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: