Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα Νέων Αναργύρων για τη νέα γυναικοκτονία

Οργανώσεις και ομάδες του φεμινιστικού κινήματος και της Νέας Αριστεράς συμμετέχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Νέων Αναργύρων, έξω από το οποίο έγινε νέα γυναικοκτονία εχθές το βράδυ, Τρίτη 2 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Αστυνομικοί περιφρουρούν το ΑΤ Νέων Αναργύρων, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας από οργανώσεις και ομάδες του φεμινιστικού κινήματος και της Νέας Αριστεράς, έξω από το οποίο έγινε νέα γυναικοκτονία εχθές το βράδυ, Τρίτη 2 Απριλίου 2024.

Η νέα ανθρωποκτονία με θύμα μία 28χρονη και φερόμενο ως δράστη τον 39χρονο σύντροφό της, διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει η 28χρονη προκειμένου να καταγγείλει τον σύντροφό της.

Μόλις βγήκε, όμως, από το Α.Τ., λίγο μετά τις 22:30, την ακολούθησε ο 39χρονος και της επιτέθηκε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Ποινικές ευθύνες που ενδεχομένως φέρουν οι αστυνομικοί που είχαν βάρδια στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όταν τους ζητήθηκε βοήθεια από την 28χρονη λίγο πριν τελικά την σκοτώσει ο πρώην σύντροφος της, θα αναζητήσει η Εισαγγελία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πεθαίνοντας αβοήθητη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα: Καταγγελίες εις βάρος του δράστη από το 2020 και μαρτυρίες φρίκης [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: