Ψαρόνι ψαρώνει αστυνομικούς της Οξφόρδης μιμούμενο απίστευτα ήχους σειρήνας περιπολικού [video]

Στιγμιότυπο από το video που αναδημοσίευσε το skynews




Σαστισμένοι έμειναν οι αστυνομικοί στην κομητεία της Οξφόρδης (Oxfordshire) διαπιστώνοντας ότι ένα πουλί είχε αναπτύξει την ικανότητα να μιμείται πειστικά τον ήχο από τις σειρήνες των περιπολικών.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι αστυνομικοί της περιοχής δήλωσαν στο sky news ότι αρχικά νόμισαν πως κάποια από τα οχήματά τους είχαν παρουσιάσει βλάβη.

Το «μυστήριο» λύθηκε όταν ένα βίντεο που γυρίστηκε στην ευρύτερη περιοχή της Οξφόρδης και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φανέρωσε τον δράστη, το πουλί – μίμο, να κελαηδάει σε ένα δέντρο και, μεταξύ άλλων κρωγμών, να αναπαράγει και τον ήχο της αστυνομικής σειρήνας.

Οι αστυνομικοί της περιοχής έσπευσαν να διευκρινίσουν ότι η μίμηση ήταν «100% αληθινή» και ότι στην αρχή τους μπέρδεψε πραγματικά, τόσο που να νομίζουν ότι οι σειρήνες στα αυτοκίνητα ήταν ελαττωματικές.

Από ό, τι προέκυψε ο μικρός αυτός πτερωτός φίλος μας καθόταν υπομονετικά στα κλαδιά του παρατηρώντας τον θόρυβο για να τον αναδημιουργήσει.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης υπέθεσαν ότι το συγκεκριμένο είναι μάλλον κάποιο ψαρόνι, είδος γνωστό για την ικανότητά του να μιμείται ανθρωπογενείς θορύβους.

Με πληροφορίες από skynews

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: «Σοβεί διεθνώς πόλεμος κατά της αλήθειας, των δημοσιογράφων και των γυναικών»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: