Πολλοί τραυματίες μετά από πυροβολισμούς στη Φιλαδέλφεια στις ΗΠΑ, κοντά σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι : 4 άτομα υπό κράτηση [video]

Aπό τα επεισόδια στη Φιλαδέλφεια via youtube




Τέσσερα άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση και πολλά πυροβόλα όπλα βρέθηκαν μετά από πυροβολισμό στη Δυτική Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Τετάρτης, δήλωσαν στο CNN δύο πηγές που γνωρίζουν το περιστατικό.

Πολλοί άνθρωποι αναφέρθηκαν τραυματίες, δήλωσε στο CNN αξιωματούχος των αρχών επιβολής του νόμου.

Οι αναφορές για πυροβολισμούς προκάλεσαν μαζική αντίδραση της αστυνομίας στην περιοχή κοντά στην πλατεία Clara Muhammad γύρω στις 2 μ.μ., είπε ο αξιωματούχος.

Η αστυνομία πιστεύει ότι δύο ομάδες αντάλλαξαν πυρά στον δρόμο.

Τουλάχιστον ένας αξιωματικός πυροβόλησε εναντίον ενός ένοπλου, είπε ο αξιωματούχος.

Δύο θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα από την αστυνομία στο Penn Presbyterian Medical Center με τραύματα από πυροβολισμούς και ένα από αυτά θεωρείται πιθανός ύποπτος, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Το νοσοκομείο ανέφερε στην αστυνομία ότι άλλα τρία θύματα από πυροβολισμούς εμφανίστηκαν εκεί, σύμφωνα με τον αξιωματούχο.

Μια γυναίκα που λέει ότι παρακολουθούσε μια κοντινή εκδήλωση για το Eid al-Fitr, μια ισλαμική θρησκευτική γιορτή που σηματοδοτεί το τέλος του ιερού μήνα του Ραμαζανιού, είπε ότι βρισκόταν με την οικογένειά της όταν άκουσε πυροβολισμούς. Όλοι γύρω της άρχισαν να τρέχουν, να ουρλιάζουν και να πέφτουν στο έδαφος και καθώς έτρεχε, έψαχνε μανιωδώς τον γιο της, μετά τη μαμά, τα αδέρφια και τη γιαγιά της.

«Απλώς τρέχαμε και τρέχαμε και ένα από τα μέλη της οικογένειάς μου πυροβολήθηκε στο στομάχι», είπε η Najah Bey στο WPVI που συνεργάζεται με το CNN, αναφέροντας αργότερα ότι ήταν ο ξάδερφός της που τραυματίστηκε.

Mε πληροφορίες από cnn.com
Ελλάδα Αθήνα 

Τουλάχιστον δίμηνη αναβολή στη δίκη του γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της συζύγου του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: