Κωνσταντινούπολη: Αγριο ξύλο μεταξύ Αρχιμανδρίτη και Μητροπολίτη μέσα στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών [video]

Στιγμιότυπο από βίντεο που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα




Αδιανόητο επεισόδιο ανάμεσα σε έναν Αρχιμανδρίτη και έναν Μητροπολίτη σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος στην Κωνσταντινούπολη, ο οποίος ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης και σε βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, φαίνεται ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Αθηναγόρας, πρώην Μέγας Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Πατριαρχείου να εισέρχεται στο ναό για να προσκυνήσει την εικόνα της Παναγιάς.

Υστερα από λίγα δευτερόλεπτα, εμφανίζεται ένα δεύτερο πρόσωπο, ο Μέγας Κατηχητής, Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος ο οποίος απροειδοποίητα αρχίζει να γρονθοκοπεί τον Μητροπολίτη.

Τους δυο άνδρες προσπαθεί να χωρίσει ο νεωκόρος, κάτι που καταφέρνει έπειτα από λίγο κι αφού οι δυο ιερείς ανταλλάσουν ύβρεις στα τουρκικά εντός της εκκλησίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ιερείς είχαν προσωπική διαμάχη μεταξύ τους για εκκλησιαστικές – υπηρεσιακές διαφορές που δυστυχώς επέλεξαν να την λύσουν εντός του ναού.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Εκδήλωση διαμαρτυρίας στις γερμανικές πρεσβείες σε Αθήνα, Ουάσιγκτον και Τορόντο: Για να καταβάλει το Βερολίνο τα οφειλόμενα στην Ελλάδα από την περίοδο της κατοχής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: