Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Στο Τζάνειο νοσοκομείο με εντολή εισαγγελέα ο 39χρονος* Μεθυσμένος σκότωσε την Κυριακή, δείχνουν νέα ευρήματα

File Photo Λουλούδια και κεριά στο σημείο που δολοφονήθηκε η Κυριακή Γρίβα από τον διώκτη της, πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να ζητήσει βοήθεια, Αθήνα Παρασκευή 5 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Στο Τζάνειο νοσοκομείο στον Πειραιά μεταφέρθηκε τελικά ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβας στους Αγίους Αναργύρους.

Νωρίς το απόγευμα ο 39χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Αττικόν όπου νοσηλευόταν μετά την «απόπειρα αυτοκτονίας» που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Νωρίτερα είχε υπάρξει ένα θρίλερ σχετικά με την επιστροφή στις φυλακές Κορυδαλλού του 39χρονου δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News το ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού αρνήθηκε να δεχθεί πίσω τον 39χρονο.

Μετά από ώρα και καθώς δεν υπήρξε άλλη λύση αποφασίστηκε ο 39χρονος να επιστρέψει στο Αττικό Νοσοκομείο και να νοσηλευθεί όσο χρειασθεί σε απλό δωμάτιο.

Σημειωτέον ότι ο 39χρονος είχε λάβει εξιτήριο από το Αττικό Νοσοκομείο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής και τη νοσηλεία του στη μονάδα εντατική θεραπείας.




Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός στις φυλακές Κορυδαλλού υποστήριξε ότι δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει καθώς δεν υπάρχει η κατάλληλη υποδομή αλλά και θάλαμος – κελί προκειμένου να κρατηθεί.

«Κοκτέιλ» αγχολυτικών και αλκοόλ

Σημαντικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από τα τις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής, μετά το έγκλημα που διέπραξε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, οι τιμές σε βενζοδιαζεπίνες και αλκόολ είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα για τις συνθήκες που λειτούργησε ο πρώην σύντροφος της άτυχης 28χρονης.

Συγκεκριμένα, οι βενζοδιαζεπίνες που ανήκουν στην κατηγορία των αγχολυτικών ενώ το «κανονικό» όριο είναι στα 200 ml ανά λίτρο, στις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δράστη ήταν 10 φορές επάνω, δηλαδή 2857,1 ανά λίτρο.




Παράλληλα, στις αιματολογικές εξετάσεις του, η κατανάλωση αλκόολ έδειξε 1,1 ml ανά λίτρο, την ώρα που το όριο στα αλκοτέστ που υποβάλλονται οι οδηγοί από την τροχαία είναι από 0,20 έως 0,80 ml ανά λίτρο.

Λέων: Είχε κάνει υπερβολική χρήση

Με βάση αυτό ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο ίδιο κανάλι ανέφερε πως: «Είναι διαφορετικό το λαμβάνω ουσίες και έχω εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από ό,τι συνήθως και διαφορετική η περίπτωση του ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα που λαμβάνει αυτές τις ουσίες ως ασθενής κατά τη θεραπεία του.

Οι συγκεκριμένες τιμές ωστόσο δείχνουν ότι δεν ήταν μέρος της θεραπείας, αλλά είχε κάνει λήψη υπερβολικού αριθμού χαπιών».

Με πληροφορίες από Mega

Ηλεκτροσόκ στον… αραμπά της Δικαιοσύνης: Νέος δικαστικός χάρτης σε όλη τη χώρα, ενοποίηση Πρωτοδικείων – Ειρηνοδικείων και στόχος η επίσπευση της απονομής της από τα 4 στα 2,5 χρόνια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: