“Δεν μπορούσα να είμαι εκεί που πρέπει”: Προκαλεί συγκίνηση ο Σωκράτης Φάμελλος για τον θάνατο της αγαπημένης του συζύγου Πόπης (video)

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος με τον Μάνο Νιφλή στην εκπομπή Στιγμές. Φωτογραφία από video, από το Κανάλι ONE




Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος σε μία σπάνια εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία, τις σπουδές, το θάνατος της γυναίκας του Πόπης και τη σχέση με τον αδελφό του και γνωστό τραγουδιστή Μανώλη.

“Δυστυχώς δεν ήταν μικρή η περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις υποχρεώσεις του υπουργείου ήταν πολύ δύσκολο πολλές φορές για να είμαι εκεί που πρέπει” εξομολογήθηκε από καρδιάς ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Θα προτιμούσα να μη συνεχίσω. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως μπόρεσε μετά η οικογένεια να κρατηθεί. Το βλέπω τώρα μετά από 6 χρόνια. Ας το αφήσουμε» είπε συγκινημένος ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Υπάρχει μια στεναχώρια γιατί δεν ήμουν τόσο παρών πάντα. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το σβήσει! Δεν ήταν μικρή περίοδος της ασθένειας και η δική μου απουσία με τις ευθύνες του Υπουργείου, ήταν δύσκολο να είμαι εκεί που πρέπει.




Δεν έχει σημασία η δική μου κούραση. Σημασία έχει ό,τι δεν μπορούσες να είσαι εκεί που πρέπει. Δεν είναι εύκολο να μιλήσει κανείς για την απώλεια. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι μπόρεσε η οικογένεια μετά να κρατηθεί. Το βλέπω από την οικογένεια της Πόπης και από τη δική μου και του Πέτρου”.

Πρόσθεσε:

Και οι γονείς της Πόπης που ήταν μαζί μας για αρκετό καιρό στη Θεσσαλονίκη και η μητέρα μου, δεν σταμάτησαν να είναι δίπλα μας. Είναι σημαντικό που μπόρεσε αυτή η συνεκτική οικογένεια να βρίσκει μια άλλη και αδέλφωσαν. Συνεχίζουν έτσι και θεωρώ ότι αυτά είναι από τα στοιχεία που δεν πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία. Αισθάνομαι τυχερός που μπόρεσα να έχω τέτοιες στιγμές».

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης πιάστηκε να λέει ψέματα για τη Γαύδο, δόθηκε εντολή να «πνιγεί» η αποκάλυψη για τα δύο γυμνασιόπαιδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: