Στη φυλακή ο δράστης επίθεσης σε βάρος εργαζόμενης στο νοσοκομείο Κομοτηνής: Ποινή 30 μηνών χωρίς αναστολή από το Δικαστήριο

File Photo: Δικαστική αίθουσα, ΑΠΕ – ΜΠΕ,Αλέξανδρος Μπελτές




Ποινή φυλάκισης 30 μηνών χωρίς αναστολή επέβαλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Ροδόπης στον δράστη της επίθεσης σε βάρος εργαζόμενης στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, εν ώρα υπηρεσίας στον περιβάλλοντα χώρο των επειγόντων περιστατικών.

«Με την απόφαση αυτή δίνουμε ένα τέλος στην ασυδοσία ανθρώπων που θεωρούν το νοσοκομείο τσιφλίκι τους βιαιοπραγώντας τόσο εναντίον του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού όσο και με την πρόκληση ζημιών από ανθρώπους οι οποίοι έχουν παραβατική συμπεριφορά”, τόνισε ο συνήγορος των εργαζομένων Γιώργος Κυμπαρίδης μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη πριν από 10 ημέρες όταν άνδρας από γνωστή κοινωνική ομάδα επιτέθηκε και γρονθοκόπησε την τραυματιοφορέα που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κεφαλαιμάτωμα και οφθαλμικό οίδημα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Τα Ηνωμένα Έθνη εκφράζουν «βαθιά θλίψη» για το φονικό ναυάγιο στο Αιγαίο: Υπενθύμιση των κινδύνων που αντιμετωπίζουν στα χέρια των λαθρεμπόρων

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: