Επανέρχεται ο Καλλιάνος ανήμερα της κηδείας του πατέρα του: Ολα θα πάρουν τον δρόμο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης* Η ανακοίνωση του ΙΣΑ [video]

Η κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου τελέστηκε στον Ιερό ναό των Αγίων Ναταλίας και Αδριανού στο Δρέπανο Αργολίδας, έξω από το Ναύπλιο, παρουσία συγγενών, πολιτικών και φίλων, Σάββατο 27 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Τον πατέρα του, Δημήτρη Καλλιάνο, κήδεψε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος, σε μια υπόθεση που έχει προκαλέσει εσωκομματική ένταση στο κυβερνών κόμμα.

«Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου», επισημαίνει ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε νέα ανάρτησή του, το Σάββατο, για τον θάνατο του πατέρα του μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος κατήγγειλε αδιαφορία των γιατρών του νοσοκομείου «Αττικόν» για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, ο οποίος εν τω μεταξύ έφυγε από τη ζωή. Κατήγγειλε επίσης ότι η μητέρα του έδωσε “φακελάκι” σε γιατρό του νοσοκομείου.




Τον κ. Καλλιάνο διέψευσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πάντως διέταξε ΕΔΕ για τις ακριβείς συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του βουλευτή. Την ίδια ώρα, ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής που κατηγορήθηκε ότι χρηματίστηκε από τη μητέρα του βουλευτή, αρνείται τις κατηγορίες και προαναγγέλλει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.




Συγκεκριμένα, ο κ. Καλλιάνος έγραψε:

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου:

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.

Αιωνία του η μνήμη».

ΙΣΑ: Οι υγειονομικοί του ΕΣΥ δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τον ασθενή

Στο μεταξύ, ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) με αφορμή τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρη. Μεταξύ άλλων τονίζει ότι οι υγειονομικοί του ΕΣΥ δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τον ασθενή.

Η ανακοίνωση του ΙΣΑ αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Ο ΙΣΑ εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του Δημήτρη Καλλιάνου και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ωστόσο διευκρινίζει ότι οι υγειονομικοί του Εθνικού Συστήματος Υγείας δίνουν με αυταπάρνηση μάχη για τους ασθενείς σε αντίξοες συνθήκες. Τα προβλήματα του ΕΣΥ, όπως η υποστελέχωση, που θα αντιμετωπιστούν σε μεγάλο βαθμό, με τις επικείμενες προσλήψεις δυσχέραιναν μέχρι τώρα το έργο των υγειονομικών. Το θετικό είναι ότι με τις επίμονες παρεμβάσεις και του ΙΣΑ, εξ αφορμής της πανδημίας, υπήρξε αύξηση των κλινών Μονάδων Εντατικής θεραπείας.

Πέρα από προσωπικές διενέξεις, για τις οποίες θα αποφανθούν τα νόμιμα όργανα είναι σημαντικό να παραμένει η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός στους λειτουργούς της Υγείας που υπηρετούν με αυταπάρνηση, τη δημόσια υγεία και τον ασθενή».

Ερευνα και με τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μετά την καταγγελία για διάρρηξη στη διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ: Εξηγήσεις ζητά η αντιπολίτευση* Για «φερόμενη» διάρρηξη μιλά το υπουργείο

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: