Εκτός KO του ΠΑΣΟΚ ο Μπαράν Μπουρχάν, εισήγηση άρσης ασυλίας για παράνομες συνταγογραφήσεις: Στην ολομέλεια η επιστολή Ανδρουλάκη

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μπουρχάν Μπαράν στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ανακοινώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, η επιστολή του Νίκου Ανδρουλάκη, με την οποία ενημερώνεται ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Κ. Τασούλας ότι ο βουλευτής Ξάνθης Μπουρχάν Μπαράν τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Σε χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος σημειωνόταν ότι ο κ. Μπαράν ετίθετο εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας «μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της δικαστικής υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος του και για την οποία ενημερωθήκαμε από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής».

Προηγουμένως ομόφωνα τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισαν να εισηγηθούν προς στην Ολομέλεια της Βουλής την άρση ασυλίας του βουλευτή Ξάνθης, Μπαράν Μπουρχάν, η υπόθεση του οποίου αφορά παράνομη συνταγογράφηση.

Ο κ. Μπουρχάν παρουσιάστηκε στην Επιτροπή και έδωσε διευκρινήσεις για την υπόθεση του ζητώντας και ο ίδιος την άρση ασυλίας του.

Ανασκευάζει και απολογείται ο βουλευτής Παρασκευαϊδης για το «άδειασμα» σε Ανδρουλάκη: Διαστρεβλώθηκε, λέει, το… «καλά του έκαναν αν τον παρακολουθούσαν για εθνικούς λόγους»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: