Συναυλία με τον Μάριο Φραγκούλη στο ιστορικό Warner Theater της Ουάσιγκτον για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του Αμερικανικοελληνικού Ινστιτούτου (ΑΗΙ)

FILE PHOTO: Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδάει στην εορταστική εκδήλωση του δήμου Αθηναίων για την υποδοχή του νέου έτους στην πλατεία Συντάγματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Με μια μεγάλη συναυλία στο ιστορικό Warner Theater της Ουάσιγκτον το Αμερικανοελληνικό Ινστιτούτο (AHI) θα γιορτάσει την 50η επέτειο της ίδρυσης του.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές ερμηνείες του γνωστού τενόρου Μάριο Φραγκούλη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κλασσικά κομμάτια του διεθνούς αλλά και του ελληνικού ρεπερτορίου.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 8 το μεσημέρι. Τον Μάριο Φραγκούλη θα πλαισιώνει η μουσική ορχήστρα του Warner Theater, καθώς και ο μαέστρος Στάθης Σούλης, ο οποίος θεωρείται ότι είναι ένας από τους πιο νέους και ταλαντούχους μαέστρους με καταξιωμένη πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Επιπλέον, οι εορτασμοί για την 50η επέτειο του Αμερικανικοελληνικού Ινστιτούτου (ΑΗΙ) θα συνεχιστούν την επόμενη μέρα με το καθιερωμένο ετήσιο γκαλά που θα πραγματοποιηθεί τις 13 Απριλίου 2024, στις 6 μ.μ., στο «The Capital Hilton» στην Ουάσιγκτον.

Στη φετινή εκδήλωση θα τιμηθούν με το βραβείο προσφοράς Άγγελος Κ. Τσακόπουλος, ευεργέτης της ομογένειας και πατέρας της αντικυβερνήτη της Καλιφόρνια Ελένη Κουναλάκη, καθώς και η Κατερίνα Παπούλια-Σακελλάρη, διακεκριμένη φιλάνθρωπος και στέλεχος επιχειρήσεων.

Τελετάρχης της βραδιάς θα είναι ο κεντρικός ανταποκριτής του δικτύου Fox News στην Ουάσιγκτον, Μάικ Εμάνουελ.

Δώρο στον Τριντό από τον Μητσοτάκη: Παιδική φωτογραφία του Καναδού πρωθυπουργού στην Ακρόπολη πριν 41 χρόνια [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: