Σήμερα στη Βουλή η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα για την πρόταση μομφής λόγω προγραμματισμένης επίσκεψης στην Κύπρο

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Σήμερα θα μιλήσει στη Βουλή ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας,για την πρόταση δυσπιστίας καθώς έχει προγραμματισμένη επίσκεψη στην Κύπρο.

Ο κ. Κουτσούμπας θα αναχωρήσει το απόγευμα για τη Λευκωσία. Εκεί έχει προγραμματιστεί να έχει συναντήσεις από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, την πρόεδρο της Βουλής και του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών – ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗΠΑ Μάριο Κάρογιαν, τον πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων Γιώργο Περδίκη, καθώς και τον Ιωάννη Παπαμελετίου, πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο.

Επίσης, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, την Κυριακή 31 Μάρτη στις 11.00, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κύπρου του ΚΚΕ, στη Λευκωσία.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ο Καιρίδης “έβαλε φωτιά” στη Βουλή, απάντησε σκληρά η αντιπολίτευση: Κατηγόρησε ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας ότι ακολουθούν τον …Βελόπουλο για τα Τέμπη!

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: