Πέθανε στα 94 χρόνια του ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης: Πανταχού παρών σε ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά * Σύζυγος της Καίτης Παπανίκα [videos]

FILE PHOTO: Ο ηθοποιός Θόδωρος Κατσαδράμης έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά «Ο ταξιτζής μας», που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 από την κρατική τηλεόραση. Photo via Instagram@spyrosmpimpilas




Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, γνωστοποίησε τον θάνατο του ηθοποιού Θόδωρου Κατσαδράμη σε ηλικία 94 ετών – ενός ηθοποιού που ήταν ευρύτατα γνωστός κυρίως σε κωμικούς ρόλους σε μεγάλες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Έλαβε μέρος σε δεκάδες παραστάσεις και έργα του σινεμά αλλά γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τη συμμετοχή του ως πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά Ο ταξιτζής, που προβλήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 από την κρατική τηλεόραση.

Ήταν παστρευμένος με την επίσης γνωστή ηθοποιό Καίτη Παπανίκα, με την οποία απέκτησε έναν γιο.

 

Ο  Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Πριν από λίγο μάθαμε την αποχώρηση από τη ζωή, του παλαίμαχου σπουδαίου ηθοποιού μας Θόδωρου Κατσαδράμη από τον αγαπημένο γιο του Δημήτρη.. Γεννημένος το 1929 και σπουδαίο στέλεχος του Θεάτρου Τέχνης, έγινε αγαπητός από τις δεκάδες ταινίες που έπαιξε από το 1955 ως το 2010 κι από τον θρυλικό ρόλο του ΤΑΞΙΤΖΗ στην τηλεόραση το 1975.. Εργάτης του θεάτρου, αγωνιστής και οικογενειάρχης.. Υπήρξε συζύγος της Αγγέλικας Καπελλαρή και μετέπειτα της Καίτης Παπανίκα με την οποία απέκτησε τον Δημήτρη. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από Τρίτη στο χωριό του. Καλό ταξιδι αγαπημένε φίλε κ συνάδελφε Θόδωρε».

 

 

 

 

 

 

 

Συναυλία στο Μέγαρο Μουσικής για την πιανίστρια Βίβιαν Μπρέντα με τους μαθητές της, σε Αθήνα και Αίγινα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: