Ο… τριατατικός πόλεμος: Αν λέμε τρία «τα» κινδυνεύουμε με μήνυση, λέει ο Γιάννης Κότσιρας* Η απάντηση της Εύης Δρούτσα [video]

Η Εύη Δρούτσα. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha




Η Εύη Δρούτσα πριν από λίγες ημέρες δεν έκρυψε την ενόχλησή της με το κομμάτι της Μαρίνας Σάττι για την φετινή Eurovision, το οποίο έχει μέσα τον στίχο «Τα, τα, τα», το οποίο όπως υποστήριξε, θυμίζει το τραγούδι του Στέφανου Πιτσίνιαγκα «Δυνατά».

«Ντροπή για την ΕΡΤ και την Μαρίνα Σάττι. Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει το στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δε με αφορά καθόλου», είπε η Εύη Δρούτσα.

Τα λόγια της Εύης Δρούτσα σχολίασε ο Γιάννης Κότσιρας και μάλιστα επί σκηνής, παίρνοντας θέση κατά της γνωστής στιχουργού.




«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, “χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε ο Γιάννης Κότσιρας.

Η απάντηση της στιχουργού

Το πρωί της Δευτέρας η Εύη Δρούτσα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Super Κατερίνα» και απάντησε στον Γιάννη Κότσιρα.

«Άδικο είχε γιατί ξαφνικά ο Κότσιρας κατηγορεί ότι είναι μεγάλη κουλτούρα, εγώ δεν είδα καμιά κουλτούρα από τον κύριο Κότσιρα. Λέγανε ότι ο Κότσιρας τραγουδά με αυτούς που έχουν κουλτούρα. Δεν λες ποτέ ότι έχεις κουλτούρα. Άλλο το να το λένε οι άλλοι και άλλο να το ξέρεις ο ίδιος», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχει διαφορά παιδιά, παρεξηγείτε τα λόγια μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά τη δουλειά μου (…) Αυτό που είπε, ήταν τελείως λάθος. Έπρεπε πρώτα να δει τι γίνεται και μετά να το πει…»

«Η εταιρία λέει – όπως μου είπε ο Μάριος Ψιμόπολος – να βγεις και να τους πει ότι έπρεπε κανονικά να ζητήσει η ΕΡΤ μία άδεια. Αφού το είπε η εταιρία, το είπα κι εγώ. Είναι μια εταιρία με την οποία συνεργάζομαι», κατέληξε η Εύη Δρούτσα για τους στίχους που ερμηνεύει η Μαρίνα Σάττι και την σύγκριση με το τραγούδι της για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα.

Μυστήριο με την φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο: Τα μεγαλύτερα πρακτορεία την αποσύρουν ως «πειραγμένη», κατηγορούν το Παλάτι για κακό photoshop

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: