Ο Πελεκάνος μίλησε στο OMEGA και προειδοποίησε την ηγεσία του ΔΗΣΥ: Αν με προκαλέσουν θα απαντήσω, γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε για να αποχωρήσω (video)

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Μάριος Πελεκάνος παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι OMEGA για την προσχώρηση του στο ΕΛΑΜ. Φωτογραφία You Tube via Omega Channel




Στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ του καναλιού OMEGA ήταν φιλοξενούμενος το μεσημέρι της Τρίτης ο Μάριος Πελεκάνος και επεκτάθηκε για το ζήτημα που κυριαρχεί στην επικαιρότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα και έχει να κάνει με την αποχώρησή του από τις τάξεις του ΔΗΣΥ και την ένταξή του πλέον στο ΕΛΑΜ.

«Διατήρησα την αξιοπρέπειά μου και αποχώρησα», είπε στο αρχικό του σχόλιο ο κος Πελεκάνος και ακολούθως διευκρίνισε ότι δεν ήταν μόνο ένας ο λόγος που τον οδήγησε στην παραίτηση.

«Όσοι είναι κοντά γνωρίζουν πολύ καλά τι έγινε», τόνισε.

Ο Μάριος Πελεκάνος είπε επίσης ότι δεν αποχώρησε από τον ΔΗΣΥ για να ενταχθεί σε άλλο πολιτικό χώρο. «Αυτό ήρθε στην πορεία», διευκρίνισε και συμπλήρωσε:

«Δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο. Αν ήθελα τον εύκολο δρόμο θα παρέμενα – όπως με συμβούλευσαν πολλοί – στον ΔΗΣΥ και να ήμουν σίγουρος βουλευτής στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές».

Παράλληλα ο Μάριος Πελεκάνος είπε ότι δεν έχει πρόθεση να αντιπαρατεθεί με κάποιον και θα δώσει συνέχεια μόνο εάν προκληθεί.

«Έχουν προηγηθεί κάποια γεγονότα που με οδήγησαν στην παραίτηση. Δεν κρατάω κακία σε κανένα αλλά εάν προκληθώ θα αναγκαστώ να απαντήσω».

Την ίδια ώρα ο κος Πελεκάνος πρόσθεσε:

«Οι θέσεις μου είναι πάγιες και διαχρονικές και έχω ακούσει τα εξ αμάξης ακόμα και από στελέχη του ΔΗΣΥ. Δεν θα τις αλλάξω. Αυτές οι απόψεις μου, βρίσκουν τη σύμφωνη γνώμη του ΕΛΑΜ καθώς και της βάσης του ΔΗΣΥ».

Φιλοξενούμενος στο κρατικό ραδιόφωνο ήταν το πρωί της Τρίτης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Ονούφριος Κουλλά, ο οποίος κλήθηκε να τοποθετηθεί για όσα ανέφερε προηγουμένως ο Μάριος Πελεκάνος, σε σχέση με την αποχώρηση του δεύτερου από τις τάξεις του ΔΗΣΥ και την προσχώρησή του στο ΕΛΑΜ.

Ο κ. Κουλλά ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι ο κος Πελεκάνος επιχειρεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τα οποία δεν δικαιολογούνται.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι μέχρι προχθές ο Μάριος Πελεκάνος αντιπαρατίθετο στα δημόσια πάνελ με το ΕΛΑΜ και τώρα έχει προσχωρήσει σε αυτό.

Εξαιρετικές οι επαφές του υπουργού Εξωτερικών της Κύπρου στο Καζακστάν: Η Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς “φλερτάρουν” με τη συγκεκριμένη χώρα για αναγνώριση

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: