Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ καταδίκασαν τους προπηλακισμούς κατά του Στέφανου Κασσελάκη από κουκουλοφόρους, στη Θεσσαλονίκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, προσέρχεται για να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ Unclickable σε σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/STR




Τους προπηλακισμούς κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στη Θεσσαλονίκη καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε: «Εκφράζουμε την αυτονόητη και κατηγορηματική καταδίκη μας για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε απόψε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, καθώς και για τον τραυματισμό αστυνομικού. Οι ροπαλοφόροι και οι κουκουλοφόροι δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία»».

Και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ταυτόχρονα την καταδίκη του εξέφρασε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τα αποψινά επεισόδια κουκουλοφόρων κατά διαδηλωτών και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κασσελάκη, που έρχονται σε συνέχεια της χθεσινής επίθεσης σε δυο πολίτες για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, είναι απολύτως καταδικαστέα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ .

Τόνισε ότι είναι πρωτίστως «ανησυχητική η επανάληψη ακραία βίαιων και μισαλλόδοξων συμπεριφορών. Η ισότητα και ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι απαρέγκλιτες δημοκρατικές αρχές».

Φραστική επίθεση κουκουλοφόρων κατά του Στέφανου Κασσελάκη, προσερχόμενου στο Ολύμπιον: Και επίθεση με κράνος κατά αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: