«Καμπάνες» σε Ολυμπιακό και Φερεντσβάρος για την συμπεριφορά των οπαδών τους στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα: Οι χρηματικές ποινές που τους επιβλήθηκαν [video]

File Photo Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος για τον α΄ αγώνα των πλέι οφ, του Europa Conference League, στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” στον Πειραιά, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Η Πειθαρχική Επιτροπή Ελέγχου και Ηθικής της UEFA (UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body), επέβαλλε συνολικό πρόστιμο 38.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για τον πρώτο αγώνα του για τα play off εισόδου στους «16» του Europa Conference League με τη Φερεντσβάρος, που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 15 Φεβρουαρίου.

Σε συνεδρίασή της που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου (και κοινοποιήθηκε στις 4/3) η Επιτροπή τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» για τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία καταγράφηκαν από τον παρατηρητή του αγώνα. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε για:

-Μπλοκάρισμα διαδρόμων στις εξέδρες (Art. 38 SSR): 12.000 ευρώ.

-Χρήση λέιζερ (Art. 16(2)(d) DR): 18.000 ευρώ.

-Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο (Art. 16(2)(a) DR): 8.000 ευρώ.

t src=”https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js”>



Με «τσουχτερό» πρόστιμο 31.500 ευρώ τιμωρήθηκε και η Φερεντσβάρος για τη συμπεριφορά των δικών της οπαδών, με την UEFA να καλεί την ουγγρική ομάδα να επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό, για να διευθετήσει μέσω αποζημίωσης, τις ζημιές που προκάλεσαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι οπαδοί της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά τη Λίβερπουλ και η Μπάγερν για Τσάμπι Αλόνσο: Ο Ισπανός προτιμά Μόναχο γράφουν οι Γερμανοί

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: