Η στιγμή που ο αλλοδαπός στον Αγιο Παντελεήμονα πέφτει από τον πυροβολισμό στο κεφάλι: Στη δημοσιότητα βίντεο- ντοκουμέντο

Στιγμιότυπο από τη δολοφονία του αλλοδαπού στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως καταγράφηκε σε βίντεο. Photo via ΕΡΤ




Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 35χρονο αλλοδαπό, το βράδυ της Παρασκευής 8/3, στον Άγιο Παντελεήμονα, εξασφάλισε το EΡΤNews.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις 10 το βράδυ, όταν -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ξέσπασε συμπλοκή. Ο 35χρονος δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.




Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν φέρεται να ξέσπασε μια άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου.

Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν, επικρατεί αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά, αλλά πέφτει στο έδαφος.

Στο σημείο έφτασαν οι μηχανές του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές προσπάθησαν να σταθεροποιήσαν τον άτυχο άνδρα που κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού ενώ συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες που κατέγραψαν το αιματηρό περιστατικό.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Η ανακαίνιση έβγαλε… χειροβομβίδες: Αποκλεισμένη η οδός Σκουφά, στο σημείο πυροτεχνουργοί του στρατού

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: