Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον: Φρενίτιδα στη Βρετανία για την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την εγχείριση στην κοιλιά

File Photo: Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ γέμιζε μόνη το καρότσι της και αργότερα φόρτωσε η ίδια στο τζιπ της τα ψώνια τα οποία είχε τοποθετήσει σε επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες. EPA, FACUNDO ARRIZABALAGA




Την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στις δημόσιες εμφανίσεις σηματοδοτεί η πρώτη φωτογραφία της μετά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη στην κοιλιακή χώρα πριν από λίγους μήνες. Ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν οι Βρετανοί που αναζητούν εναγωνίως ένα καρέ της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο.

Κι ενώ οι φήμες για το τι συμβαίνει με την υγεία της οργιάζουν, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε για πρώτη φορά την Κέιτ Μίντλετον μετά την περιπέτεια υγείας της.

Συγκεκριμένα, ο φακός συνέλαβε την Κέιτ Μίντλετον μέσα στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού, με την μητέρα της, Καρόλ να οδηγάει. Η Κέιτ Μίντλετον φορούσε γυαλιά ηλίου.

Το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι η Μίντλετον νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά και δεν θα ήταν σε θέση να επανέλθει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα.

Την περασμένη Πέμπτη, ένας εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον, είπε στο Fox News Digital: «Το παλάτι του Κένσινγκτον κατέστησε σαφές τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Η καθοδήγηση τον Ιανουάριο είναι ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώνει στο σπίτι στο Windsor.».

Με πληροφορίες από Glamour 

Τι σχέση έχουν η Τέιλορ Σουίφτ και η ποιήτρια Έμιλι Ντίκινσον: Μία γενεαλογική μελέτη τις βγάζει μακρινές εξαδέλφες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: