Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον 36χρονο που βίαζε επί χρόνια τη θετή του κόρη στην Αίγινα: Eν γνώσει της μητέρας η κακοποίηση του κοριτσιού [βίντεο]

FILE PHOTO: Περιπολικά της Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από τη νοσηρή δράση ενός 36χρονου στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται πως βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά τη θετή του κόρη από τα 14 της χρόνια.

Και όλα αυτά υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας του κοριτσιού.

Το κουβάρι της συγκεκριμένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Ο φερόμενος ως δράστης, αλβανικής υπηκοότητας, βίασε την 25χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, να μιλήσει σε μια κοινωνική λειτουργό για όσα περνούσε και στη συνέχεια να καταγγείλει τον σύντροφο της 50χρονης μητέρας στην αστυνομία.

Το θύμα αποκάλυψε πως ο εφιάλτης του ξεκίνησε το 2013, όταν ο σύντροφος της μητέρας της άρχισε να ασελγεί επανειλημμένα σε βάρος της.

Με την ενηλικίωσή της ο φερόμενος ως δράστης, τη βίασε κατ εξακολούθηση, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε τις χυδαίες πράξεις του, απειλώντας το κορίτσι πως αν μιλήσει για όσα περνούσε στα χέρια του θα ανεβάσει τα επίμαχα βίντεο στο διαδίκτυο.

Οπως καταγγέλλει η 25χρονη, κάθε φορά που την κακοποιούσε σεξουαλικά, ο 36χρονος έκανε χρήση ναρκωτικών, ενώ κάποιες φορές της έδινε χρήματα ή δώρα προκειμένου να εξαγοράζει τη σιωπή της.

Όλα αυτά δυστυχώς συνέβαιναν υπό την ένοχη σιωπή της μητέρας του κοριτσιού, η οποία γνώριζε πως η σύντροφός της κάνει και χρήση αλλά και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά την καταγγελία σε βάρος του, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά πέρασαν χειροπέδες στον 36χρονο, ενώ από έφοδο που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμά του στο νησί της Αίγινας, εντόπισαν 1,5 κιλό κάνναβης, ένα αεροβόλο πιστόλι, τέσσερα μαχαίρια, 18.000 ευρώ, καθώς και ένα εσώρουχο του θύματος, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο ίδιος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Αποτροπιασμός στη Λάρισα για τον γιατρό που ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: