Euro 2024: Πριμ – μαμούθ στους διεθνείς από ΕΠΟ αν προκριθεί η Εθνική στην τελική φάση

FILE PHOTO: Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδα – Γαλλία για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024, στο γήπεδο OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




«Χρυσώνει» τους διεθνείς ποδοσφαιριστές η ΕΠΟ στην περίπτωση που η Εθνική Ανδρών εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γερμανίας, το καλοκαίρι του 2024.

Μία ημέρα πριν από τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ στο Euro 2024 με αντίπαλο το Καζακστάν (21/03, 21:45) στην OPAP Arena, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε την καταβολή ενός πολύ υψηλού πριμ σε περίπτωση επίτευξης του στόχου που έχει τεθεί.

  • Συγκεκριμένα, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να διαθέσει στους διεθνείς το 50% του μπόνους συμμετοχής που θα εισπράξει από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης της Ελλάδας στην τελική φάση.

Πάνω-κάτω, πρακτικά αυτό «μεταφράζεται» σε ένα ποσό πέριξ των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, καθώς η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα μοιράσει στις συμμετέχουσες ομάδες από 9 εκατομμύρια ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ρώσοι και Λευκορώσοι αθλητές αποκλείστηκαν από την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού: Δεν θα διαπλεύσουν τον Σηκουάνα με εθνικό σύμβολο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: