Conference League: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τα δίνουν όλα ψάχνοντας ένα… θαύμα για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι [video]

Olympiacos’s Panagiotis Retsos (R) in action against Maccabi’s Dor Peretz (C) during the UEFA Europa Conference League Round of 16, 1st leg soccer match between Olympiacos Piraeus vs Maccaibi Tel Aviv, in Piraeus, Greece, 07 March 2024. EPA, GEORGIA PANAGOPOULOU




Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ρίχνονται στη μάχη και καλούνται να κάνουν μία μεγάλη ανατροπή για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ (22:00) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (19:45) αντίστοιχα

Η περασμένη Πέμπτη (07/03) ήταν αρκετά κακή για τις ελληνικές ομάδες καθώς ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Φάληρο με 4-1 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ενώ ο ΠΑΟΚ έφυγε ηττημένος από την Κροατία με 2-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αμφότεροι χρειάζονται μία μεγάλη υπέρβαση για να φτάσουν στην ανατροπή των σκορ ώστε να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό ταξίδι στο UEFA Conference League.

Για τον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ομάδα του δεν πετάει λευκή πετσέτα.

«Είναι πολύ ιδιαίτερο να παίζεις για την πρόκριση στους 8 της Ευρώπης. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη, να παλέψεις κόντρα στον εαυτό σου, να τα δώσεις όλα για την πρόκριση. Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο έχουμε δει πιο δύσκολες περιπτώσεις σκορ να ανατρέπονται. Έχουμε τη θέληση να παλέψουμε για να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Μιχαηλίδη να συνεχίζει ατομικό και τους Εκόνγκ και Σάστρε να ακολουθούν θεραπεία. Σε αυτήν βρίσκονται οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Μπράντον, Σαμάτα.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όπως το είπατε. Πρόκειται για θαύμα. Θα μπορούσε να συμβεί και θα ήταν θαύμα. Κυρίως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποζημιώσουμε τον εαυτό μας. Θα πρέπει να δώσουμε μία ωραία εικόνα και μία ωραία απάντηση, προτού έρθει η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Θα πρέπει να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο. Να δώσουμε απαντήσεις στον εαυτό μας και στο τέλος του αγώνα να είμαστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό μας. Θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και αυτός είναι ο σκοπός μας».

Όσον αφορά την αποστολή, εκτός από τον Αλεξανδρόπουλο, στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Ντόι, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς.

Πρόγραμμα:

  • ΠΑΟΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (0-2) 19:45, Cosmote Sports 2
  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ολυμπιακός (4-1) 22:00, Cosmote Sports 2

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: