Αριστερά η χωρίστρα και κούρεμα… σύριζα για τον Κασσελάκη: Το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο προτού παρουσιαστεί στη Θήβα

Ο Στέφανος Κασσελάκης στο κουρείο λίγο προτού τα πάρει… σύριζα. Photo screenshot via TikTok.




Λίγα 24ωρα μένουν για να παρουσιαστεί στον στρατό στη Θήβα το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να εκπληρώσεις τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης ανάρτησε βίντεο στο TikTok την ώρα που κουρεύεται λίγο προτού φορέσει τα χακί. Το βίντεο ξεκινά με τον κ. Κασσελάκη να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, και να λέει «θα μου λείψει πολύ». Μία γυναικεία φωνή ακούγεται να τον ρωτάει «πώς θα τα κόψεις;» με τον Κασσελάκη να απαντάει «σύριζα».

Στη συνέχεια του βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά λέγοντας «ρε τι παίζετε; Εχουμε ακόμα δρόμο».

@skasselakis48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Το βίντεο κλείνει με τον Στέφανο Κασσελάκη να περιγράφει το «γκραν φινάλε» με το τζελ στα μαλλιά και το φτιάξιμο της χωρίστρας, λέγοντας «εννοείται το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά».

Πάντως αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Κασσελάκης θα παρουσιαζόταν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ) στη Σπάρτη -τελικώς η κατάταξή του θα γίνει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στην Θήβα, και αναμένεται να έχει μπει στο στρατόπεδο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά για τα αστακοκάραβα μέσω instagram: Έχω αποχωρήσει από 10 Μαρτίου 2023

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: