Αντιδράσεις για τη ροζ φανέλα της Γερμανίας, θα φορεθεί στο Euro 2024: «Δεν είναι χρώμα αυτό για ποδόσφαιρο» γράφει η Bild [βίντεο]

Από την παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής Γερμανίας. Photo screen shot via youtube, DEUTSCHLAND.de




H Γερμανία θα φιλοξενήσει από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου το Euro 2024 και η Εθνική της ομάδας θέλει να επιστρέψει μετά από αρκετό καιρό στις επιτυχίες.

Η ομοσπονδία της Γερμανίας παρουσίασε τις νέες φανέλες της Εθνικής ομάδας που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στη χώρα. Ο λόγος είναι το χρώμα της.


Είναι ροζ και μωβ και σύμφωνα με την Adidas που την έφτιαξε «αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά των Γερμανών οπαδών του ποδοσφαίρου και την ποικιλομορφία της χώρας».

Ο κόσμος στη Γερμανία είναι διχασμένος για τη νέα φανέλα ενώ η εφημερίδα «Bild» εξέφρασε την αντίθεσή της στην επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος.

«Δεν είναι χρώμα για το ποδόσφαιρο» αναφέρει σε κεντρικό της άρθρο ενώ σχολιάζει «καλύτερα να παίξεις γυμνός από τη μέση και πάνω».

Το δημοφιλές περιοδικό το Kicker πραγματοποίησε δημοσκόπηση με τα 2/3 των ερωτηθέντων να απαντούν ότι δεν τους συγκινεί η νέα φανέλα.

Η φανέλα θα φορεθεί στον φιλικό αγώνα με την Ολλανδία στη Φρανκφούρτη στις 26 Μαρτίου. Θυμίζουμε λίγες ημέρες πριν το Euro και η Ελλάδα θα παίξει φιλικό με τα “Πάντσερ”.

Νέος σοβαρός τραυματισμός για Κουρτουά: Ο Βέλγος γκολκίπερ της Ρεάλ έπαθε ρήξη μηνίσκου, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: