Νέος σοβαρός τραυματισμός για Κουρτουά: Ο Βέλγος γκολκίπερ της Ρεάλ έπαθε ρήξη μηνίσκου, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

File Photo Real Madrid’s Belgian goalkeeper Thibaut Courtois attends the team’s training session at the Valdebas sport complex, Madrid, Spain, 01 March 2024. The team prepares its upcoming LaLiga game against Valencia on 02 March. EPA/Sergio Perez




Απίστευτα άτυχος αποδεικνύεται ο Τιμπό Κουρτουά, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος υπέστη ρήξη στον εσωτερικό μηνίσκο του δεξιού γόνατος και αναμένεται να μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες. Όπερ σημαίνει πως η σεζόν τελειώνει για το διεθνή Βέλγο τερματοφύλακα, ο οποίος μόλις είχε αναρρώσει από τον τραυματισμό.

Ο Κουρτουά τον περασμένο Αύγουστο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο.

Σήμερα (19/3) ο Κουρτουά έφυγε κλαίγοντας από την προπόνηση και αμέσως σήμανε… συναγερμός. Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν τους φόβους, αφού διαπιστώθηκε ρήξη του εσωτερικού μηνίσκου του δεξιού γόνατος.

Αν και πρέπει να περάσει ακόμη μία σειρά εξετάσεων, όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να υποβληθεί σε καθαρισμό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προχωρά η ιδέα Βενγκέρ για έναν νέο κανονισμό οφσάιντ: Δοκιμές σε διοργανώσεις χαμηλότερου επιπέδου αποφάσισε η IFAB

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: