Άκρατος λαϊκισμός και βαριές λεκτικές προκλήσεις κατά της Ελλάδας και πάλι ο Ερντογάν από τη Σμύρνη: «Διώξαμε τον εχθρό στη θάλασσα»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Σμύρνη φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Προεκλογική ομιλία για τις δημοτικές εκλογές στης 31ης Μαρτίου, έκανε στη Σμύρνη ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν σημειώνοντας ότι κοντεύουμε να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης, που διώχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα, σκόρπισε όχι μόνο τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της, αλλά και τις προδοτικές φιλοδοξίες για την ανεξαρτησία της πατρίδας.

Στην ομιλία του στη Σμύρνη, η οποία θεωρείται κάστρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Ερντογάν εξέφρασε τη χαρά του «που βρίσκομαι για άλλη μια φορά μαζί σας σήμερα στη Σμύρνη, την πόλη της νίκης στον εθνικό αγώνα και την πύλη της Ανατολίας».

«Κοντεύουμε να επουλώσουμε τις πληγές της Σμύρνης, που διώχνοντας τον εχθρό στη θάλασσα, σκόρπισε όχι μόνο τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της, αλλά και τις προδοτικές φιλοδοξίες για την ανεξαρτησία της πατρίδας. Απελευθερώθηκε από τον εχθρό πριν από έναν αιώνα, αλλά εδώ και πολύ καιρό δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τους εχθρούς των έργων και των υπηρεσιών», πρόσθεσε ο ίδιος.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου
(ΚΥΠΕ/ΑΑ/ΗΦ)

Στις 11 Μαρτίου στην Άγκυρα ο πολιτικός διάλογος Ελλάδας -Τουρκίας: Από ελληνικής πλευράς η υφυπουργός Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: