Αυτοκτονία Κολτσόφ: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο του συντρόφου της Σαμπαλένκα περιπλέκει το μυστήριο

File Photo Aryna Sabalenka of Belarus reacts after losing a point against Emma Navarro of the US during the BNP Paribas Open in Indian Wells, California, USA, 13 March 2024. EPA/JOHN G. MABANGLO




«Είμαι συντετριμμένη» δηλώνει η κορυφαία τεννίστρια Αλίνα Σαμπαλένκα, στην πρώτη δημόσια δήλωσή της, μετά την είδηση του θανάτου του πρώην, όπως αποδεικνύεται, συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι, ο σύντροφος της διάσημης τενίστριας από τη Λευκορωσία δεν πέθανε από θρόμβωση αλλά αυτοκτόνησε, ενώ η δήλωση της No2 τενίστριας στον κόσμο, περιπλέκει ακόμη περισσότερο το μυστήριο γύρω από την αυτοκτονία,  καθώς στο κάδρο μπαίνει πλέον και το σενάριο της ερωτικής απογοήτευσης.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σαμπαλένκα αποκάλυψε ότι δεν ήταν πλέον ζευγάρι με τον Κολτσόφ, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, δηλώνοντας, ωστόσο, «είμαι συντετριμμένη» για τον θάνατό του.Η Σαμπαλένκα ενημέρωσε μέσω των social media πως όταν συνέβη το τραγικό συμβάν είχαν χωρίσει, ενώ ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της ίδιας και της οικογένειας του Κολτσόφ.

To μήνυμα της Σαμπαλένκα στο instagram Πηγή Photo: Instagram/sabalenka_aryna

«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μία ανείπωτη τραγωδία και παρόλο που δεν ήμασταν πια μαζί, η καρδιά μου είναι ραγισμένη. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και της οικογένειάς του, κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

H ανάρτηση της Σαμπαλένκα ήρθε λίγες ώρες μετά τη δήλωση της πρώην συζύγου του Κολτσόφ.

Η Γιούλιγια Μιχαήλοβα υποστήριξε ότι ο θάνατός του δεν είναι αυτοκτονία, όπως είχαν αναφέρει αστυνομικοί του Μαϊάμι, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ του 42χρονου.

«Πολύ πιθανό να ήταν μεθυσμένος» πριν από τη μοιραία πτώση. «Δυστυχώς, οι παίκτες του χόκεϊ είναι μερικές φορές ένοχοι για αυτό», είπε.

Με πληροφορίες από SkyNews

Αυτοκτονία ο θάνατος του Κολτσόφ, σύμφωνα με την αστυνομία* Στα μαύρα η πρώτη προπόνηση της Σαμπαλένκα μετά τον χαμό του συντρόφου της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: