Αφήστε την Κέιτ στην ησυχία της: Ο ηγέτης των Βρετανών Εργατικών παρεμβαίνει «ως άνθρωπος» στο πριγκηπικό σήριαλ

FILE PHOTO: Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ, με την σύζυγό του πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ. EPA/ANDY RAIN




Ο ηγέτης του αντιπολιτευόμενου Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ ζήτησε σήμερα από τον κόσμο να αφήσει την Κέιτ, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στην ησυχία της, αφού έγινε το επίκεντρο εικασιών, φημολογιών και παράξενων θεωριών συνομωσίας μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο.

Την άποψη ότι θα πρέπει να την αφήσουν ήσυχη και ότι δικαιούται σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής μετά την δύσκολη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την εξέφρασε «ως άνθρωπος» κι όχι ως πολιτικός, διευκρίνισε ο Στάρμερ σε δηλώσεις που έκανε στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 5.

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για άγνωστους λόγους υγείας, οι οποίοι δεν σχετίζονται ωστόσο με καρκίνο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποτελεί για εβδομάδες το επίκεντρο φημολογιών στο διαδίκτυο, οι οποίες έλαβαν νέες, μεγαλύτερες διαστάσεις με την παραδοχή της αυτόν τον μήνα ότι επεξεργάστηκε φωτογραφία της ίδιας και των τριών παιδιών της που είχε τραβήξει ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Βρετανικές εφημερίδες, όπως η ταμπλόιντ Sun, κάλεσαν σε δημοσιεύματά τους τον κόσμο να σταματήσει τις εικασίες.

  • Ερωτηθείς αν λυπάται για την Κέιτ, ο Στάρμερ απάντησε: «Ναι, πιστεύω ότι θα πρέπει να την αφήσουμε στην ησυχία της. Είχε μια δύσκολη εγχείρηση και της αξίζει ιδιωτικότητα».

«Ως άνθρωπος» μιλώντας, «θα πρέπει απλώς να ξεκολλήσουμε και να την αφήσουμε ήσυχη (…) Είναι μια ανθρώπινη αντίδραση».

Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, το γραφείο της Κέιτ επιμένει στην επίσημη γραμμή του ότι η πριγκίπισσα αναρρώνει καλά και ότι θα γίνονται μόνον σημαντικές ενημερώσεις, μένοντας πιστό στο βασιλικό ρητό «μην διαμαρτύρεσαι ποτέ, μην εξηγείς ποτέ».

Τη Δευτέρα η Sun δημοσίευσε βίντεο στον ιστότοπό της, στο οποίο φαίνεται η πριγκίπισσα χαμογελαστή να περπατάει και να κρατάει τσάντες με ψώνια μαζί με τον Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου, σε κατάστημα με αγροτικά προϊόντα στο Ουίνδσορ κοντά στην κατοικία τους.

Χθες, Τετάρτη, η βρετανική αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων ανακοίνωσε ότι εξετάζει ρεπορτάζ εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο εργαζόμενοι στο νοσοκομείο, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε τον Ιανουάριο στην χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, επιχείρησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον προσωπικό της φάκελο υγείας της.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λονδίνο, United Kingdom

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Κέιτ Μίντλετον: «Έχει επιστρέψει στην κονονική της ζωή» γράφει σήμερα η Daily Telegraph

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: