«The Greatest Love Story Never Told»: 18 χρόνια αναμονής για το μοιραίο ξανασμίξιμο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck- Τα εμπόδια, η πίεση, η πίκρα, και τελικά ο θρίαμβος [videos]

FILE PHOTO US actress and singer Jennifer Lopez and actor Ben Affleck (R) EPA/ETIENNE LAURENT




Η πίεση και το άγχος κατέστρεψαν τον γάμο μεταξύ της Jennifer Lopez και του Ben Affleck το 2003, τρεις μέρες πριν την τελετή. Η ίδια η ποπ σταρ το αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ «The Greatest Love Story Never Told».

“Ο Ben και εγώ – λέει η JLo – χωρίσαμε τρεις μέρες πριν από το γάμο. Είχαμε προγραμματίσει έναν μεγάλο γάμο, 14 παράνυμφους και κουμπάρους και τρεις μέρες χαράς πριν χωρίσουμε κάτω από την πίεση.”

«Όταν χωρίσαμε η Jen και εγώ – προσθέτει ο Affleck – ο λόγος ήταν η τεράστια προσοχή γύρω από την ιδιωτική μας ζωή». Το «The Greatest Love Story Never Told» είναι διαθέσιμο από τις 27 Φεβρουαρίου στο Prime Video. Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε λίγες μέρες μετά το «This Is Me…Now», το τελευταίο άλμπουμ της Jennifer Lopez, και ακολουθεί το μουσικό της ταξίδι. “Ήταν δύσκολο για χρόνια – εξηγεί η JLo -: όχι μόνο πίστευα ότι έχασα την αγάπη της ζωής μου, αλλά και τον καλύτερό μου φίλο. Δεν μπορούσα να μιλήσω γι ‘αυτό για χρόνια και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι”.

Ο Bennifer, όπως αποκαλείται το ζευγάρι, συναντήθηκε ξανά το 2021 και τελικά περπάτησε στο διάδρομο το 2022. Η ιστορία αγάπης τους είναι το θέμα του τραγουδιού «This Is Me… Now», στο οποίο η Lopez καλεί επίσης να πιστέψουν ότι υπάρχει μεγάλη αγάπη .

Mε πληροφορίες από ansa.it
Ελλάδα Αθήνα 

Ορθώς του αφαιρείται η αστυνομική προστασία, αποφάνθηκε το δικαστήριο απορρίπτοντας προσφυγή του Πρίγκηπα Χάρι

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: