Σάλος με τα υβριστικά συνθήματα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα: Βανδαλισμοί εν όψει της εκδήλωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια

Υβριστικά συνθήματα στους τοίχους και στα σκαλοπάτια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου. Photo via larissanet.gr, Θανάσης Καλιακούδας




Υβριστικά συνθήματα στους τοίχους και στα σκαλοπάτια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, αντίκρυσαν σήμερα το πρωί όσοι πιστοί πήγαν για να παρακολουθήσουν την Kυριακάτικη Θεία Λειτουργία.

Οπως γράφει το larissanet.gr από το περιεχόμενο των συνθημάτων προκύπτει ότι αυτά έγιναν ενόψει της σημερινής εκδήλωσης που πραγματοποιεί στις 7 το απόγευμα η Ιερά Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, όπου θα προβληθούν οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Για τη σημερινή εκδήλωση έχουν απευθύνει κάλεσμα η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας.

Τα συνθήματα σχολίασε με ανάρτησή του ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, που έχει κάνει σαφείς τις προθέσεις του για την καταψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου, σημείωσε τα εξής:

“Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί και μεις γελούσαμε στις γειτονιές… Έτσι βρήκε το πρωινό φως τον Άγιο Αχίλλιο Λάρισας. Τί κοινωνία θα παραδώσουμε στα παιδιά μας”, παραθέτοντας μάλιστα και χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στο εξωτερικό του ναού.

Η ανάρτηση του Μάξιμου Χαρακόπουλου

«Βεβήλωση»

«Η βεβήλωση του Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλιίου στη Λάρισα, συνιστά ένα έγκλημα μίσους, το οποίο έχει ηθικούς αυτουργούς όλους αυτούς που με προπαγάνδα ναζιστικού τύπου, από τα συστημικά ΜΜΕ, εκτοξεύουν κραυγές μίσους κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, με πρόσχημα τα ‘ανθρώπινα δικαιώματα’!», σημειώνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «το επαίσχυντο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε την κερκόπορτα στους εχθρούς του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Η Ελληνική Λύση χαρακτήρισε το νομοσχέδιο νομιμοποίησης του γάμου ομοφυλόφιλων, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό. Σήμερα, για άλλη μια φορά, δικαιωνόμαστε. Ακριβώς γι’ αυτά τα εγκλήματα μίσους είχαμε προτείνει την συμπερίληψη της ‘χριστιανοφοβίας’ και της ‘ελληνοφοβίας’ στον αντιρατσιστικό νόμο».

Παράλληλα, η Ελληνική Λύση υποστηρίζει: «Οι ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν προστατεύουν κάποια ‘ανθρώπινα δικαιώματα’, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το ιερό δικαίωμα της χριστιανικής πίστης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία, τόσο των φυσικών, όσο και των ηθικών αυτουργών αυτού του ανοσιουργήματος».

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Λάρισας.

Στάση αναμονής για την Εξεταστική, τα Πανεπιστήμια αναζητούν τη «χρυσή τομή»: Υπό τον «φόβο» του Chat GPT οι καθηγητές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: